Găsește-ți misiunea

Un nou an se deschide în fața noastră! Până acum v-ați stabilit, cu siguranță, rezoluțiile pentru 2018 și v-ați gândit ce vreți să realizați în acest an.


 


Este o condiție esențială pentru a fi un Forever Business Owner de succes. Indiferent dacă vrem să fim Forever F.I.T. sau să ne dublăm vânzările, țelurile ne fac mai puternici și ne dau mai multe șanse de a obține ceea ce ne dorim în viață. O parte importantă a procesului stabilirii țelurilor, deseori uitată sau ignorată, este dezvoltarea principiilor de bază sau a misiunii personale.


 


În Forever, avem o misiune pe care o cunoașteți deja de ani buni. Ea ne ghidează în luarea deciziilor despre Planul de Marketing, produse și stimulente. Mai important, ne ajută să menținem cultura Forever așa cum ne-am străduit s-o formăm de 40 de ani încoace. Misiunea noastră reflectă modul în care noi, compania, facem lucrurile și ne ghidează spre atingerea țelului de dublare a vânzărilor în următorii cinci ani.


 


Misiunea noastră: Vom crea un mediu profitabil în care oricine să poată deveni în mod demn ceea ce îşi doreşte. În care să ne lăsăm ghidaţi de integritate, empatie şi bucurie. Vom crea şi vom preţui pasiunea pentru şi credinţa în compania şi produsele noastre, precum şi în industria din care facem parte. Vom căuta mereu să ne îmbogăţim cunoştinţele şi să menţinem echilibrul. Mai presus de toate, vom da dovadă de curaj pe măsură ce vom conduce compania şi îi vom îndruma pe Forever Business Owneri.


 


Pe măsură ce înaintăm în 2018, veți auzi de multe ori vorbindu-se despre cele cinci arii asupra cărora ne vom concentraî în următorii cinci ani – Aloe vera, perfecționarea produselor, 15% creștere a vânzărilor, alegerea oamenilor potriviți și împărtășirea motivelor pentru care suntem Forever Proud. Probabil ne-ați mai auzit și înainte spunând că Forever Business Ownerii sunt cei mai importanți pentru noi. Voi sunteți motivul pentru care Forever continuă să înflorească peste tot în lume, deci este datoria noastră să punem nevoile voastre pe primul loc. Pentru a reuși acest lucru, trebuie să ne concentrăm asupra valorilor din misiunea noastră – să creăm o companie în care voi să prosperați și să vă ghidăm cu curaj spre împlinirea visurilor voastre.


 


Misiunea companiei este expusă în fața Sediului nostru Central, astfel încât toți membrii staff-ului să o poată citi zilnic, înainte de a urca în lifturi și a merge spre birourile lor. Nu doar că o văd în fiecare zi, ci o trăiesc și o respiră. Mulți dintre ei au memorat-o. E adevărat! Testați-i data viitoare când îi întâlniți.


Fără să vezi misiunea companiei în fiecare zi, e ușor să te lași distras. Să o ai mereu expusă într-un loc vizibil, zi de zi, îți reamintește că există un motiv să muncești uneori din greu. Există oameni care se bazează pe noi.


 


Ianuarie este o lună perfectă să vă uitați peste obiectivele voastre și să acordați mai multă atenție misiunii personale. Vă încurajez să o scrieți. Nu trebuie să fie lungă, dar trebuie să fie ceva pe care să vă puteți baza. Trebuie să vă reamintească de lucrurile în care credeți, de scopurile voastre. Citiți-o în fiecare zi pentru a vă menține pe drumul corect și a vă împlini obiectivele pentru următorii cinci ani și chiar mai mult.


La Mulți Ani!


Keep Smiling,
Gregg Maughan 

Related Products