A küldetés kidolgozása

Itt az új év, mostanra bizonyára mindenki megtette újévi fogadalmait, és kigondolta, mit szeretne elérni 2018-ban. A célkitűzések alapvető fontosságúak egy Forever Üzleti Partnernél. Akár a Forever F.I.T. program elkezdéséről van szó, akár arról, hogy megduplázd a forgalmad, a célok által erősebbé válhatsz és a segítségükkel elérheted azt az életet, amit élni szeretnél. A célállítás legnehezebb része általában a kidolgozás, mégis, ritkán esik szó róla.


A Forevernél van egy küldetésnyilatkozatunk, amely évről-évre irányt mutat nekünk a marketingtervvel, a termékekkel és az ösztönzőkkel kapcsolatban. Továbbá segít a negyvenéves Forever által létrehozott eredmények fenntartásában és a környezetünkről való gondoskodásban. Küldetésnyilatkozatunk teljes képet ad arról, hogy mi - mint cég -, hogyan viszonyulunk a dolgokhoz. Végig fog vezetni bennünket az ötéves tervünk keretein belül megvalósuló forgalom-duplázódásban.


A küldetésünk: olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének méltóságukat megőrizve azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan közeget, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat nekünk. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt iparág iránt. A tudást és az egyensúlyt keressük és mindezeken túl bátran vezetjük vállalatunkat és üzleti partnereinket..


Amint belevetjük magunkat 2018-ba, sokat fogtok hallani a következő öt évre vonatkozó öt kulcskérdésről: Aloe Vera, terméktökéletesítés, 15%-os növekedés a forgalomban, elérni a megfelelő embereket és megosztani velük, hogy miért vagyunk mi #ForeverProud. Biztos hallottátok már tőlünk, hogy számunkra az elsődlegesek és a legfontosabbak Üzleti Partnereink. Értetek virágoztatja fel a Forever az egész világot, és emiatt kötelességünk, hogy a ti igényeiteket helyezzük előtérbe. Hogy ezt elérjük, szem előtt kell tartanunk a küldetésnyilatkozatban felsorolt értékeket. Egy olyan cég létrehozását, ahol kibontakozhatsz és bátran elérheted kitűzött céljaidat.


Küldetésnyilatkozatunk a Home Office-banmindig ott van a munkatársak előtt. Nem csak arról van szó, hogy mindennap látják, hanem hogy át is érzik és eszerint dolgoznak. Nagyon sokan fejből tudják. De tényleg! Legközelebb kérdezd ki valakitől.


Könnyebb minden nap új lelkesedéssel dolgozni, ha látjuk a küldetésnyilatkozatot nap mint nap. Egy jól látható helyen elhelyezett küldetésnyilatkozat segít túltenni magunkat egy stresszes és fárasztó napon tudván, hogy sokan számítanak ránk.


A január remek hónap arra, hogy egy kicsit mélyebbre áss a személyes céljaidban, és új szemszögből közelítsd meg őket. Arra bátorítalak titeket, hogy írjátok le a saját küldetésnyilatkozatotokat! Nem kell, hogy hosszú legyen, legyen inkább őszinte. Emlékeztetnie kell benneteket arra, hogy miben hisztek és arra, hogy mik a céljaitok. Nézzetek rá minden egyes nap, hogy helyes úton tartson az ötéves terveitek eléréséhez - és még azon is túl.


Boldog Új Évet!


Gregg Maughan
Elnök, Forever Living Products

Kapcsolódó termékek