Discover Forever

Napjainkban úgy tűnhet, hogy a mobiltelefonod és a tableted a harmadik kezed. Sehova nem mész a legfontosabb technikai eszközeid nélkül? Akkor miért építenéd a Forever üzletet nélkülük? A Discover Forever mobilalkalmazással mindezt megoldhatod! 


Discover Forever mobilalkalmazás segítségével útközben megoszthatod kedvenc Forever videóidat, termékeket, információkat és még ennél is többet!

Bármi, amit használsz az üzletépítéshez, hozzáadható ehhez az alkalmazáshoz, így mindig kéznél lesz az, amit szeretnél megosztani másokkal. Az International Directory-tól kezdve a Forever lehetőség videóig számtalan módja van annak, hogy a legtöbbet kihozd ebből az alkalmazásból. 

A letöltési funkcióval offline is hozzáférhetsz az információkhoz. A telefonodon vagy tableteden tárolhatod a kedvenc fájljaidat, ezzel függetlenné válsz az internettől. Az üzletedet igazán megoszthatóvá teszi, bárhol is vagy éppen. The Journey


Az utazás

A Forevert mutatod be valakinek? Nyisd meg az utazást a mobileszközödön és fedezzétek fel együtt az aloénkat, termékeinket és vállalatunkat! Tegyetek meg egy gyors utazást, hogy megmutathasd új jelöltednek, mi az, amit a Forever számára is nyújthat!A termékek


Forever termékeiről információt keresel? Csak kattints a termékek ikonra, és rövid leírást találsz minden termékünkről!


Kedvenceid


Az általad leggyakrabban használt tartalmakat hozzáadhatod honlapodhoz, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáférhess. Egyszerűen kattints a “Kedvenc” gombra a Tréning vagy Tudj meg többet listában szereplő dokumentumok alatt, hogy a kedvenceid listájába kerülhessen a fájl. Bármikor, amikor megnyitod az alkalmazást, azonnal szem előtt lesznek kedvenceid, és így nem kell keresned a legnézettebb videóidat, pdf-jeidet.

Készülj fel, hogy bárhova is mész, a Forever mindig kéznél lesz!Töltsd le még ma a Discover Forever alkalmazást az Apple vagy Android eszközödre!