Do Good. Feel Good.

Wij bij Forever geloven dat er heel veel is wat we kunnen doen om een verschil te maken in de wereld. Of het nu gaat om individuele acties of het werken in een team, wij proberen altijd net dat beetje meer te doen voor de mensen om ons heen. Het ‘Look Better. Feel better’ concept heeft ons geïnspireerd om in samenwerking met de Forever Home Office anderen goed te doen en zo onszelf ook beter te voelen. 


De afgelopen maanden hebben werknemers van Forever tijd vrijgemaakt om als vrijwilliger te werken bij hun favoriete organisaties zoals voedselbanken en opvangcentra in Phoenix en omstreken. Niet alleen voelde het goed om een bijdrage te leveren, maar ook zorgde het ervoor dat wij anderen ertoe konden bewegen om ook een beetje meer goedheid in de wereld te brengen.

Over de organisaties

AZBrainfood


AZBrainfood is een organisatie die op discrete wijze rugzakjes met voedsel uitdeelt aan kinderen die anders het hele weekend honger zouden lijden. Op deze manier is de kans veel groter dat zij elke maandag weer op school verschijnen en geestelijk en lichamelijk weer in staat zijn om zich op hun schoolwerk te concentreren.


In Mesa, in de staat Arizona, is 65% van de kinderen aangewezen op gratis of goedkopere lunchprogramma’s. In het weekend krijgen zij weinig tot niets te eten. Met de hulp van vrijwilligers heeft AZBrainfood elke week gedurende het hele schooljaar in totaal meer dan 250.000 rugzakjes kunnen vullen met voedsel voor kinderen.


Verschillende medewerkers van de Forever Home Office hebben in teams meegewerkt aan het inpakken van rugzakjes. Forever sponsort ook de jaarlijkse Gilbert Turkey Loop waarvan de opbrengst naar deze organisatie gaat. Lees meer over de Fun Run op de morgen van Thanksgiving en 5K.
Feed My Starving ChildrenDe onbaatzuchtige vrijwilligers van Feed My Starving Children pakken handmatig de voedzame MannaPak™ meals in die speciaal zijn samengesteld om ondervoeding tegen te gaan. Elke dag zorgen zusterorganisaties ervoor dat deze maaltijden worden verspreid onder scholen, weeshuizen, klinieken en voedselbanken. 


Dit jaar deden vrijwilligers mee van het Forever Home Office. Teams van de afdelingen IT en Digital Technologies, Human Resources en Forever Resorts wilden iets terugdoen voor anderen door gezamenlijk maaltijden in te pakken. Eén dag inpakken door Forever maakte het mogelijk om 98 kinderen  een heel jaar van voedsel te voorzien met 166 doosjes en nog eens 35.856 losse maaltijden. ‘Feed my starving children’ heeft tot nu toe wereldwijd 1.548.635.296 maaltijden verscheept om noodlijdende kinderen te helpen. Lees meer.Phoenix Children’s Hospital Distance for the Difference


‘Distance for the Difference’ is een wandelparcours van ruim 5,5 km (18.286 voet, om precies te zijn) dat per rolstoel, rolschaats, wandelend of rennend wordt afgelegd, gevolgd door een eindspurt van 1,5 km in dowtown Phoenix. De opbrengst komt direct ten goede aan het Phoenix Children’s Hospital (PHC). De afstand in voet staat voor de 18.286 kinderen die het afgelopen jaar een nacht in het Phoenix Children’s Hospital hebben doorgebracht.


Een aantal mensen van de afdeling Human resources van het Forever Home Office heeft zijn beste beentje voortgezet in oktober en zo goed en zo kwaad als het ging de ene voet na de andere voet afgelegd voor het goede doel. Lees meer over dit evenement.  


Andere organisaties waar de Forever Teams hebben gewerkt zijn St. Mary's Food Bank en Rebuilding Together - Valley of the Sun. 


Hoe u zelf iets terug kunt doen

Er zijn talloze organisaties over de hele wereld die vrijwilligers inschakelen om hun missie te volbrengen om mensen te helpen. Organiseer eens een evenement van een aantal uur met uw team en vergeet daarbij natuurlijk niet om foto’s te nemen en deze te delen met de hashtag #FLPVolunteers.


We zijn reuze benieuwd naar hoe jullie overal ter wereld iets terugdoen!