Napici sa korisnim svojstvima

Uvažena i priznata hiljadama godina, aloe vera ima mnoga korisna svojstva i obično se koristi da umiri manje opekotine ili da obnovi i navlaži narušeno stanje kože. Ali, da li ste znali da ova moćna pustinjska biljka nudi mnoga naučno priznata svojstva kada se konzumira? Nazdravite u čast korisnih svojstava čiste aloe vere sa Foreverovim napicima - Forever Aloe Vera Gel®, Forever Aloe Peaches™ i Forever Aloe Berry Nectar®.

Poreklom sa Arapskog poluostrva, aloja je vekovima poznata po svojim fantastičnim mogućnostima. Razlog zašto je ova moćna biljka odolela vremenu je u moćnim karakteristikama unutrašnjeg dela njenog moćnog i sočnog lista. Biljka Aloe Barbadensis ili aloe vera je vrsta za koju se smatra da je sa najvećom koncentracijom hranljivih sastojaka za ljude jer sadrži sloj gustog gela bogatog vitaminima, mineralima i ostalim hranljivim sastojcima.  

Jedan od hranljivih sastojaka, acemanman, je jedinstveni polisaharid koji se može naći samo u aloji. Smatra se da je on zaslužan za mnoge korisne efekte biljke. Sa tako moćnim svojstvima, nije ni čudo da se ova biljka koristi vekovima!     

Nakon konzumiranja, aloja deluje iz unutrašnjosti, pospešujući prirodne mehanizme čišćenja i pomažući sistemu za varenje da apsorbuje hranljive sastojke iz hrane u krvotok i pospeši razvoj zdravih crevnih bakterija. Zamislite da odsečete i otvorite list aloje i direktno iz njega pijete gel bogat hranljivim sastojcima, direktno iz biljke! Foreverovi proizvodi od aloje su najprirodniji što mogu biti!

Na našim plantažama, Forever ručno ubire svaki od ovih dragocenih sukulenata u vrhuncu njihove zrelosti, osiguravajući da se iz svake biljke uzima isključivo gel iz unutrašnjosti lista. Listovi se ručno seku nisko do korena, potom se pažljivo peru i ručno filetiraju, ostavljajući tako samo čist, moćni gel iz unutrašnjosti lista.

Forever Aloe Vera Gel® sadrži fantastičnih 99.7% gela iz unutrašnjosti lista aloe vere. Ovaj napitak, bogat hranljivim sastojcima podržava zdravu funkciju sistema za varenje i prirodne dnevne nivo energije. Bez konzervansa, šećera i glutena - samo prirodna dobrobit aloje za vaš užitak!

Moćni i čisti, naši proizvodi od aloe vere su među prvima dobili sertifikat od strane International Aloe Science Council (IASC). U suštini, Forever Aloe Vera Gel® ima skoro dva puta više acemanmana od nivoa kog zahteva IASC, čineći ga bitnim delom vaše svakodnevnice. 

Ovaj hranljivi napitak nije samo za one sa visokom svešću o zdravlju. Forever vam nudi dva dodatna savršena ukusa napitaka sa korisnim svojstvima za zdravlje.

Forever Aloe Berry Nectar® je osvežavajući napitak od brusnice, slatke jabuke i 90.7% stabilizovanog gela iz unutrašnjeg dela lista biljke aloe vera. Poput naših ostalih napitaka, ovaj napitak ima iste fantastične korisne efekte za vaš sistem za varenje i imuni sistem, a pored toga utiče i na vaš dnevni energetski balans.

Ovo oštro i robusno piće ide korak dalje. Upakovano je sa fitonutrijentima i vitaminima, kao i brusnicom - super hranom sa visokom koncentracijom moćnog vitamina C. Takođe sadrži proanticijanidine - moćne antioksidanse koji daju podršku urinarnom sistemu.

Šta više, Forever Aloe Berry Nectar® sadrži quercetin, snažan antioksidans koji se nalazi u jabukama. Šta sad mislite o zdravom i ukusnom predlogu? 

Ukoliko želite privilegiju od aloje sa naletom slasti, probajte Forever Aloe Peaches™. Ovaj ukusan napitak sadrži sočni pire od breskve i kalcijum uz 84.5% stabilizovanog gela iz unutrašnjeg dela lista aloe vere. Uživajte u moćnom naletu našeg gela od aloe vere sa bogatim ukusom na suncu sazrelih bresaka.

Proizvedeni sterilnim procesom, bez konzervansa, u pakovanjima koja su napravljena od materijala koji je u potpunosti pogodan za recikliranje, Forever Aloe Vera Gel®, Forever Aloe Peaches™ i Forever Aloe Berry Nectar® sadrže pravu moć aloe vere - baš kako je priroda naumila.