Πιείτε τα Οφέλη

Εδώ και χιλιάδες χρόνια η θρυλική αλόη βέρα έχει πολλά γνωστά οφέλη και χρησιμοποιείται για να καταπραϋνει τα ήπια εγκαύματα ή να απαλύνει και να ενυδατώσει το αφυδατωμένο δέρμα. Γνωρίζατε όμως οτι αυτό το ισχυρό φυτό της ερήμου προσφέρει καταπληκτά και επιστημονικά αποδεδειγμένα οφέλη όταν την καταναλώνετε; Γευτείτε τα οφελή της αγνής αλόης βέρα που σας προσφέρουν οι χυμοί της αλόης της Forever - Forever Aloe Vera Gel®, Forever Aloe Peaches™ και Forever Aloe Berry Nectar®. 


Προερχόμενη αρχικώς απο την Αραβικη Χερσόνησο, η αλόη βέρα αναφέρεται κατα την αρχαία ιστορία για τα καταπληκτικά της οφέλη. Ο λόγος που αυτό το ισχυρό φυτό, έχει αντέξει την δοκιμασία του χρόνου οφείλεται στην ισχυρή φύση της γέλης στο εσωτερικό των φύλλων της.Η ποικιλία Αλόη Barbadensis ή αλή βέρα, έχει βρεθεί οτι είναι η πιο θρεπτική και η πιο ευεργετική για τον άνθρωπο καθώς παρέχει ένα πυκνό στρώμα γέλης πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά.


΄Ενα απο αυτά τα θρεπτικά συστατικά, η ακεμαννάνη, είναι ένας μοναδικός πολυσακχαρίτης που παράγει αποκλειστικά η αλόη βέρα. Η ακεμαννάνη θεωρείται οτι είναι υπεύθυνη για πολλα απο τα οφέλη της. Με τόσο ισχυρά αποτελέσματα, δεν κάνει εντύπωση που χρησιμοποιείται για αιώνες.


Κατά την κατάποση, η αλόη δουλεύει απο μέσα προς τα έξω αξιοποιώντας τις φυσικές ιδιότητες καθαρισμού που βοηθούν το πεπτικό σύστημα να απορροφά τα θρεπτικά συστατικά απο τις τροφές που καταναλώνουμε απο την κυκλοφορία του αίματος και προωθούν την ανάπτυξη των υγιεινών βακτηρίων. Φανταστείτε να κόβετε ένα φύλλο αλόης και να καταναλώνετε τον πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά της κατευθείαν απο το φυτό. Τα προϊόντα αλόης βέρα της Forever έχουν πλησιάσει όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό!


Στις φυτείες μας στην Forever, συλλέγουν με το χέρι κάθε ένα από αυτά τα πολύτιμα σουκλένια μόλις ωριμάσει για να διασφαλιστεί οτι θα αφαιρέσουν όσο περισσότερη γέλη απο το εσωτερικό του φύλλου. Τα φύλλα αφαιρούνται απο τα κατώτερα επίπεδα σε κάθε ένα φυτό με το χέρι πριν πλυθεί προσεχτικά και φιλεταριστεί με το χέρι, αφήνοντας μόνο την αγνή, ισχυρή γέλη από το εσωτερικό του φύλλου.


Ο χυμός Forever Aloe Vera Gel® σας παρέχει το αξιοσημείωτο ποσοστό 99,7% από το εσωτερικό του φύλλου της αλόης βέρας, Αυτός ο πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά χυμός βοηθά την υγεία του πεπτικού συστήματος και τα επίπεδα της φυσικής ενέργειας.Χωρίς συντηρητικά, χωρίς προσθήκη ζάχαρης και χωρίς γλουτένη - μόνο με τα καλύτερα φυσικά συστατικά της αλόης βέρα για να την απολαύσετε.


Τόσο αγνά και ισχυρά, τα προϊόντα της δίκης μας αλόης βέρα ήταν τα πρώτα που έλαβαν έγκριση από το Διεθνές Επιστημονικό Συμβούλιο της Αλόης (IASC). Για την ακρίβεια στον χυμό Forever Aloe Vera Gel® έχουν σχεδόν διπλασιαστεί τα επίπεδα της ακεμαννάνης που απαιτούνται από το IASC, κάνοντάς τον ένα σημαντικό μέρος της καθημερινότητάς σας.


Παρόλα αυτά, ο θρεπτικός αυτός χυμός δεν απευθύνεται μόνο σε όσους προσέχουν την υγεία τους. Η Forever διαθέτει επιπλέον δυο γευστικούς χυμούς με πρόσθετα οφέλη.


Ο χυμός Forever Aloe Berry Nectar® είναι ένα δροσιστικό μείγμα απο cranberries, γλυκά μήλα και 90,7% σταθεροπιημένης γέλης από το εσωτερικό του φύλλου της αλόης βέρα. Όπως και στους άλλους χυμούς της Forever, προσφέρει σημαντικά οφέλη στο πεπτικό και ανοσοποιητικό σύστημα ενώ παράλληλα αξιοποιεί τα φυσικά επίπεδα ενέργειας.


Όμως αυτός ο κλασσικός χυμός μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Περιέχει φυτοθρεπτικά και βιταμίνες, και τα cranberries είναι εξαιρετική υπερτροφή εμπλουτισμένη με βιταμίνη C. Περιέχει επίσης προαθοκυανιδίνες που είναι ισχυρά αντιοξειδωτικά και υποστηρίζουν την υγεία του ουροποιητικού συστήματος.


Επιπλέον, ο χυμός Forever Aloe Berry Nectar® περιέχει quercetin, ενα ισχυρό αντιοξειδωτικό που το βρίσκουμε στα μήλα. Μια υγιεινή και γευστική επιλογή!


Αν θέλετε τα πλεονεκτήματα της αλόης αλλά με πιο γλυκιά γεύση δοκιμάστε τον χυμό Forever Aloe Peaches™. Αυτός ο εύγεστος χυμός συνδυάζει τον χυμό των ροδάκινων που περιέχουν ασβέστιο και 84,5% σταθεροποιημένης γέλης απο το εσωτερικό του φύλλου της αλόης. Απολαύστε αυτόν τον δροσερό χυμό της αλόης βέρα με την γεύση των ώριμων ροδάκινων.


Ο  Forever Aloe Vera Gel®, Forever Aloe Peaches™ και Forever Aloe Berry Nectar® περιέχουν όλη τη δύναμη της αγνής αλόης βέρα - έτσι όπως προέρχεται από την φύση. Xωρίς πρόσθετα συντηρητικά με 100% ανακυκλωμένα υλικά.