Θα ζήσετε μια απίστευτη εμπειρία στο Eagle Managers Retreat στην Ελλάδα

O Nick Woodward-Shaw, VP του Global Events στην Forever εμπνέεται δημιουργώντας συναισθηματικές εμπειρίες για τους Forever Business Owners. Σε αυτό το webinar, θα μοιραστεί με τους FBO όλα όσα θα προσφέρει το Eagle Managers Retreat στην Ελλάδα.


Το Eagle Managers Retreat δημιουργήθηκε για να οδηγήσει τους FBOs σε μέρη που ποτέ δεν είχαν δει, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα σας εμπνεύσει για να γίνετε καλύτερος δικτυωτής και να οδηγήσετε την επιχείρησή σας σε κάθε γωνιά του πλανήτη εκπληρώνοντας τις προϋποθέσεις για κάθε κίνητρο.


Στην καρδιά της Μεσογείου, ανακαλύψτε τον θαυμαστό κόσμο του Costa Navarino, το σκηνικό του φετινού Eagle Managers Retreat. Αυτό οι πολυτελείς διακοπές θα προσφέρουν στους FBOs τον χρόνο να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τη λάμψη της επιτυχίας τους σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου. Βρίσκεται νοτιοδυτικά της Ελλάδας, στην περιοχή της Μεσσηνίας, στο Costa Navarino θα απολαύσετε τέσσερις ημέρες γεμάτες εκπαίδευση και περιπέτεια, που θα αλλάξει τη ζωή σας και την επιχείρησή σας.


Ανυπομονούμε να εξερευνήσουμε το μαγευτικό τοπίο, ενώ να τολμήσουμε δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη-διασκεδάζοντας σε ένα εκπληκτικό Μεσογειακό τοπίο. Κατά τη διάρκεια του ελεύθερου χρόνου σας, προσφέρονται δραστηριότητες, όπως πεζοπορία, ποδηλασία, θαλάσσιο σκι, και go-karts. Αν θέλετε κάτι πιο χαλαρό, το Costa Navarino διαθέτει παγκόσμιας κλάσης γκολφ και ένα πολυτελές σπα.


Υπάρχουν επίσης πολλές σπουδαίες εκπαιδεύσεις που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για εσάς, τους Eagle Managers. Αυτές περιλαμβάνουν «Τα Πρώτα βήματα για να γίνετε Manager», ο οποίος έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εκπαιδεύσετε την ομάδα σας για να φτάσει το δικό σας επίπεδο. Θα υπάρξουν επίσης σε βάθος εκπαιδεύσεις σχετικά με τη χρήση τεχνολογίας για να αποκτήσετε μια παγκόσμια επιχείρηση, άλλες εκπαιδεύσεις όπως «Πηγαίνοντας για το χρυσό» και μια ολοκληρωμένη ματιά στο FLP360 και γιατί θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε κάθε μέρα.


Εάν δεν εκπληρώσατε τις προϋποθέσεις για το Eagle Managers Retreat, προσθέστε το ταξίδι του 2017 στον πίνακα ονείρων σας και φανταστείτε τον εαυτό σας στον παράδεισο τον επόμενο χρόνο! Παρακολουθήστε το webinar τώρα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Costa Navarino, τον λόγο που είναι τόσο σημαντικό να κυνηγήσετε κάθε κίνητρο και την τοποθεσία όπου οι Eagle Managers θα κατευθυνθούν τον Οκτώβριο του 2017.


Kαι αν επιθυμείτε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στην Ελλάδα ή στην Κύπρο, ή γνωρίζετε κάποιον FBO του εξωτερικού που επιθυμεί να ξεκινήσει την επιχείρησή του στην Ελλάδα, κατεβάστε το νέο διαδραστικό έντυπο "Welcome to Greece" και μάθετε τα πάντα για την Forever Ελλάδος-Κύπρου.