Ongelooflijke ervaringen te over bij Eagle Manager Retreat in Griekenland

Nick Woodward-Shaw, Vice President van Global Events van Forever wordt geïnspireerd door het creëren van ervaringen vol emotie die Forever Business Owners een extra stimulans geven. In zijn webinar deelt hij met FBO’s wat het retreat, in Griekenland dit jaar, zal brengen.


Wij hebben het Eagle Manager Retreat in het leven geroepen om onze FBO’s naar plekken mee te kunnen nemen die zij nooit eerder hebben gezien. We doen dit door een ervaring mee te geven die mensen de inspiratie geeft om een betere netwerker te worden en zo hun business uit te bouwen om zich zo te kwalificeren voor IEDERE incentive.


Ontdek, midden in het middellandse zeegebied, de wonderen van Costa Navarino, het decor van het Eagle Manager’s Retreat van dit jaar.  Er wordt flink uitgepakt op dit uitje, en dat is allemaal om onze FBO’s de tijd te gunnen om even uit te rusten, bij te komen en even te genieten van hun succes in een van de mooiste plaatsen ter wereld.  In Costa Navarino, gelegen aan de zuidkust van Griekenland, in de regio Messinia, spelen zich vier dagen af vol avontuur en business trainingen die het leven voorgoed kunnen veranderen.  


We kunnen haast niet wachten tot u het adembenemende landschap kunt gaan verkennen of u zult overgeven aan activiteiten aan land of in de Middellandse Zee waarbij de adrenaline u door de aderen zal stromen. Tijdens uw vrije uren is er van alles te doen, als wandelen, fietsen, waterskiën of go-karten. Wilt u het liever wat rustiger aan doen, dan heeft Costa Navarino ook een golfbaan van wereldklasse te bieden en een luxueuze spa. 


Er worden ook een aantal trainingen van de bovenste plank gegeven die speciaal voor U, onze Eagle Managers, werden ontwikkeld. Dit omvat First Steps to Manager, die erop is gericht om u te helpen uw team te trainen om ook op uw niveau te komen. Wij organiseren ook trainingen die diep ingaan op het Gebruik van Technologie om Wereldwijd Actief te zijn, Going for Gold, en uitvoerige uitleg over FLP360° en waarom u deze tool elke dag zou moeten gebruiken.


Als u zich niet voor het Eagle Manager’s Retreat van dit jaar had gekwalificeerd, post dan de reis van 2017 op uw dreamboard en stel uzelf volgend jaar in zo’n paradijs voor! Bekijk de webinar nu voor meer informatie over Costa Navarino, om te horen waarom het zo belangrijk is om elke incentive te proberen te bereiken en waar onze Eagle Managers in oktober 2017 heen zullen gaan.


 Gaat u naar Griekenland voor het Eagle Manager’s Retreat? Download dan deze informatie die u zal helpen uw business uit te bouwen wanneer u daar bent. 

Gerelateerde Producten