EMR 2018: Sletanje u Feniks

U grčkoj mitologiji Feniks se regeneriše i ponovo rađa, a baš kao što se Feniks diže iz pepela, svake godine tokom Eagle Manager’s Retreata i naši Eagle menadžeri doživljavaju preporod. Mnogi Eagle manageri stižu na EMR željni znanja i spremni da uče, a odlaze sa novom energijom i žarom da postignu više nego što su i zamišljali da je moguće.

Tokom EMR-a, poslovni suradnici poprimaju potpuno novi pogled na stvari; zaranjaju dublje u strategije i razmišljanja koja ih pripremaju za buduća postignuća na području marketinškog plana, zaradu Chairman's Bonus čekova i gradnju timova s čvrstim temeljima.

Povodom proslave 40 godina poslovanja, Forever je ponosan da ugosti elitnu grupu poslovnih saradnika u domu naše kompanije - Feniks u Arizoni, od 7. – 13. oktobra 2018.

Ako je ikada postojalo dobro vreme da postanete Eagle menadžer, to vreme je sada! Zamislite dolazak u srce Forevera koje Rex i izvršni tim zovu svojim domom. To je mesto gde nastaju  Foreverovi proizvodi i razvijaju se nove poslovne prilike i ideje – Eagle Manager's Retreat ne želite da propustite!

Uz istoriju i duh koji vlada sedištem kompanije, Feniks je i dom Forever Nutraceuticala. Naš proizvodni pogon koji se proteže na više od 7500 kvadratnih metara predmet je zavisti cele industrije. Svake godine proizvedemo preko 2 milijarde tableta, 20 miliona boca, 2 miliona paketa i preko 8,5 miliona kilograma bilja, vitamina, minerala, aminokiselina, nužnih hranljivih materija, bioflavonoida i proteina. Feniks je još jedno od mesta u kojem možete iskusiti Foreverovu predanost kvalitetu – jedna od brojnih stvari koje nas razlikuju od ostatka industrije.

Više o Feniksu

Ugnežđen u severoistočnom delu Zvučne pustinje, Feniks je grad obasjan zracima zalazećeg sunca koje sežu s udaljenih planina, grad u kojem je vreme savršeno gotovo cele godine, ako izuzmemo vruće leto, te grad u kojem možete istraživati sve od prirode do moderne arhitekture.

Duboko ukorenjen u domorodačku američku kulturu, Feniks nudi živopisnu istoriju, ali je i mešavina novih kultura; od ulica umetničkog dojma u donjem delu Feniksa do modernih prodavnica u starom gradu Skotsdejla, nudi ponešto za svakog posetioca.

Provedite vreme istražujući prirodu Camelback planine, naučite ponešto o pustinjskom krajoliku u Botaničkom vrtu, utonite u istoriju američkih Indijanaca u muzeju Heard ili osetite dašak moderne umetnosti u Roosevelt Rowu.

2018. će biti odlična godina za unapređenje poslovanja koje ćete doneti kući uz Forever.

Povezani proizvodi