EMR 2018: Neerstrijken in Phoenix

In de Griekse mythologie kan de feniks (phoenix) periodiek verbranden en vervolgens regenereren. Net zoals de feniks steeds opnieuw uit zijn eigen as herboren wordt, ervaren onze Eagle Managers een wedergeboorte tijdens het Eagle Managers’ Retreat, elk jaar opnieuw. Vele Eagles arriveren bij het EMR klaar om te leren en gaan daar weg met hernieuwd elan en de energie om meer te bereiken dan ze voorheen voor mogelijk hielden.


Tijdens het EMR nemen zij een nieuwe visie in zich op. Ze duiken dieper in de strategieën en de mindset voor een sterke toekomst. Een toekomst met verdere groei binnen het Marketingplan, grote stappen richting het kwalificeren voor Chairman’s Bonus en het bouwen aan goed gefundeerde teams.


Om het veertigjarige bestaan te vieren, is Forever trots om deze groep Top FBO’s in de periode van 7 t/m 13 oktober 2018 te verwelkomen bij de thuisbasis van ons bedrijf - Phoenix, Arizona.


Dit is hét moment om u te kwalificeren als Eagle Manager! Stel u voor naar het hart van de Forever business te gaan, de plek die Rex en het Executive Team thuis noemen. Dit is waar de Forever producten tot leven komen, waar nieuw beleid en nieuwe ideeën worden ontwikkeld --een Eagle Managers’ Retreat dat u niet wilt missen!


Naast de geschiedenis en de “spirit” van het hoofdkantoor, is Phoenix tevens de thuisbasis van Forever Nutraceutical. Onze 25.000 vierkante meter tellende productiefaciliteit die velen binnen de industrie ons benijden. Elk jaar produceren we meer dan twee miljard tabletten, twintig miljoen flessen, twee miljoen cases en meer dan twee miljoen kilo kruiden, vitaminen, mineralen, aminozuren, vitale voedingsstoffen, bioflavonoïden en eiwitten. Forever Nutraceutical is een van de plekken waar u Forever's toewijding aan kwaliteit kunt ervaren - één van de vele zaken die ons onderscheiden van andere bedrijven binnen de branche.

Meer over Phoenix 
Gelegen in het noordoostelijk deel van de Sonora Desert, is Phoenix een stad waar schoonheid doorstraalt in alles, van het ochtendgloren tot de ondergaande zon over de verre bergen. Waar het weer het hele jaar door bijna perfect is, misschien met uitzondering van de zeer hete zomers, en waar u alles het verkennen waard is, van de prachtige natuur tot aan de moderne architectuur.


Diep geworteld in de inheemse Amerikaanse cultuur, biedt de stad een levendige geschiedenis. Maar het is tevens een mix van “new age” culturen. Van de artistieke straten in Downtown Phoenix tot de trendy shops van Old Town Scottsdale - er is voor iedereen genoeg te ontdekken.


Breng wat tijd door met het ervaren van de natuur op Camelback Mountain, leer meer over het woestijnlandschap bij de Botanische Tuinen, verdiep u in de geschiedenis van de Amerikaanse Indianen bij het Heard Museum of bewonder de moderne kunst in Roosevelt Row.


2018 wordt een geweldig jaar om uw business te naar het volgende niveau te tillen en mee thuis te komen bij Forever!