"VIATA MEA PARE PREA BUNA PENTRU A FI ADEVARATA"

Cresterea pe care Emma si Shaun Cooper au realizat-o in afacerea lor a fost aproape ametitoare. Ei s-au alaturat familiei Forever in decembrie 2013, iar acum, cuplul a atins nivelul de Safir Manager – o realizare fenomenala in mai putin de 18 luni. Carrie Service a aflat cum afacerea le-a transformat viata si familia.

Pentru multi FBO, Forever ofera sansa de a inlocui stresul pe care job-ul actual il are cu un program flexibil si incarcat de recompense. Pentru Emma si Shaun Cooper, aceasta este dovada clara. Emma lucra ca ofiter de politie in brigada antidrog la Politia din Manchester atunci cand a descoperit Forever. Sotul ei, Shaun, pe care l-a cunoscut la locul de munca, lucra tot ca politist intr-o unitate tactica. Inainte de a se alatura fortei de politie, Emma avea probleme cu depresia si stari frecvente de anxietate. Atunci cand a fost acceptata in brigada de politie, a fost foarte fericita. “Eram bine pentru o perioada de timp”, explica Emma, “dar apoi starile au revenit de cateva ori, iar cand doua colege ofiter, Nicola Hughes si Fiona Bone, au fost impuscate si ucise la datorie, in septembrie 2012, m-a afectat foarte tare. Nu eram prietene, dar lucrau in divizia alaturata. Erau doua fete care mergeau la munca, iar intr-o zi nu s-au mai intors la familie. Chiar m-a afectat puternic vazand ce fel de munca aveam.” Emma a inceput sa isi puna intrebari despre ce ar putea face pe termen lung. Problemele legate de depresie si starile de anxietate revenisera deja.

Emma a aflat despre oportunitatea afacerii Forever pe vremea cand era gravida in 30 de saptamani cu fiul sau, William. “Aflasem despre oportunitate in urma cu patru ani, dar atunci nu era timpul potrivit,” isi aduce aminte. Dar ideea de a a-si forma o familie in timp ce ea si Shaun inca isi riscau vietile in politie era de neconceput, de aceea, si-au schimbat cu totul perspectiva si astfel au decis sa se inscrie. Decizia nu a fost usoara. “Am cautat totul despre companie, mai intai, pentru ca eram un ofiter foarte sceptic – si imi parea totul prea frumos pentru a fi adevarat. Dar stiti ce? Viata mea pare acum prea buna pentru a fi adevarata. Asa ca sunt bucuroasa ca am fost suficient de deschisa pentru a arunca o privire,” spune Emma.

Shaun era si el foarte sceptic, atunci cand sotia lui gravida i-a spus ca a gasit o cale care le permite sa se retraga din politie. “A inceput sa imi povesteasca despre Forever, despre conceptul de network marketing si mi-a povestit despre Planul de Marketing – dar nu am dat atentie,” rade Shaun. “Fiind ofiter de politie, nu aveam incredere decat daca vedeam cu ochii mei ca functioneaza.”

In doar patru luni, Emma castiga de patru ori mai multi bani decat salariul sau de ofiter, iar in noua luni, a fost capabila sa se retraga din Brigada de Politie, iar Shaun a urmat la foarte scurt timp. Astazi, amandoi se uita catre un viitor luminos pentru intreaga familie. “Ziua in care am devenit Forever Business Owneri ramane in memoria noastra ca una dintre cele mai bune zile din viata noastra.” spune Shaun. “Ne-a permis sa ne construim aceasta viata minunata, pentru noi si William, si amandoi am realizat ca orice este posibil.”

In pofida succesului rapid, problemele Emmei cu increderea in sine erau inca prezente. Dar cu ajutorul unui mindset coach, Dave O’Connor, ea a reusit sa impinga aceste bariere – si crede ca sfaturile lui au avut un rol important in cresterea afacerii sale. “Acest om reprezinta marele secret in succesul meu, asta pentru ca m-a ajutat sa-mi regasesc incredere,” spune Emma. Nivelul de Safir Manager le-a aratat cat de nemarginit este Forever si a contribuit la intarirea increderii Emmei in sine. “Cand am atins nivelul de Safir Manager, credeam ca nu va fi o diferenta foarte mare, dar e clar ca nu am calculat procentele foarte bine.” spune Emma. “Cand am verificat bonusul recapitulativ, am descoperit ca venitul meu crescuse cu 10,500 lire fata luna precedenta, ceea ce inseamna ca am castigat mai mult cu Forever in acea luna decat intreg salariul meu de inceput ca politist – ceea ce este o nebunie, nu e asa?”

La inceput, succesul Emmei a parut o nebunie – chiar si pentru prieteni apropiati si familia – in asa fel incat a fost nevoie sa le arate extrasul de cont surorii sale Nicola, pentru a o convinge ca aceasta afacere chiar ofera ceea ce promite. “Primele mele ganduri eu fost ca ceea ce vedeam era doar ceva temporar, legat de inceput,” explica Nicola, care acum are nivelul de Manager in Forever. “Asa ca am stat in expectativa timp de patru luni. Apoi Emma mi-a aratat extrasul de cont si venitul sau Forever comparat cu acela din politie, de patru ori mai mare.” Nici nu mai este nevoie sa spun ca ea si sotul sau Darryl, au semnat cu Forever imediat dupa.

O afacere diferita

Nicola nu este straina de ceea ce insemna gestionarea unei afaceri. Ea detinea deja propria sa afacere online, Bonnie and Pearl, specializata pe jucarii. A lansat compania in mod traditional, cu o investitie mare si cu un program de peste 50 de ore pe saptamana. Experienta sa cu Forever a fost diferita – desi nu fara provocari, mai ales cand ai doi copii la care trebuie sa te gandesti. Dar acum, ca a atins acel nivel atat de important, nivelul de Manager, a inceput sa culeaga beneficiile. “Ne-am platit datoriile, iar banii castigat la Stimulente au fost introdusi in economiile de facultate pentru Joshua. Acum ne-am mutat in casa noua si ne bucuram de timpul petrecut in societate, de vacante, fara presiunea economiilor,” spune Nicola.

Sa poti sa lucrezi alaturi de familie este un alt beneficiu al modelului de afaceri Forever, iar Nicola s-a bucurat de tot sprijinul pe care Emma si Shaun, dar si fratele mai mic Kyle, care si acesta a atins nivelul de Manager, i l-au acordat. “Lucram ca o echipa, iar foarte des, avem timpul nostru de FaceTime ore la rand” spune ea, “asa ca ne simtim de parca am fi in aceeasi camera.” Fratele sau Kyle, grafic designer, care lucra sase zile pe saptamana inainte de a cunoaste Forever, este de acord: “Sunt mereu pe telefon cu Emma, impartasind povestile noastre de succes, iar ea imi da cele mai bune sfaturi,” spune Kyle.

Daca ultimele 18 luni au adus ceva pentru aceasta familie, este viitorul senzational. Iar cu Nicola si Kyle, acum la nivelul de Manager, au toate stimulentele in atentie. “Stimulentele sunt incredibile si iti dau un focus laser,” spune Nicola. “Scopul meu pentru anul acesta este sa ajut cat mai multi oameni sa atinga nivelul de Eagle Manager pana in decembrie. Suntem o familie numeroasa, cu un spirit de echipa incredibil, iar distractia din Grecia, cand vom fi impreuna, va fi incredibila.”