Éld át a Global Rally-t Dallasban: Izgalmas város, ahol nagy dolgok történnek

 


Az idei évben a Forever Texas állam izgalmas városát, Dallast választotta, a Global Rally otthonául 2018. Április 22-30. között. Forever Üzleti Partnerek több mint 150 országból a világ minden tájáról, akik részt vesznek az eseményen, hogy új termékekről tanuljanak, elgondolkodtató tréningeken vegyenek részt és inspirációt kapjanak a Forever régi és jövőbeli történetei által.


Annak ellenére, hogy nem mindenki tesz szert új barátokra és emeli üzletét a következő szintre a Global Rally Show-n, Dallas sok  kihívással kecsegtet különféle látnivalóival, hangjaival és szórakoztató aktivitásokkal.


Dallas sok élménynek ad otthont, amik között mindenki talál számára megfelelőt, 10 régióval és 26 városrésszel, ami felfedezésre vár. Jelenleg ez a leggyorsabban növekvő város az Egyesült Államokban és a negyedik legnépesebb nagyváros az országban. A város hírneve a történelmi befolyásából ered, mint ahogy az olaj- és pamutipar központja volt, amely stratégiailag számos vasútvonal mentén helyezkedett el.


A művészetek kedvelőinek számára mindenképpen meg kell tekinteniük Dallas Museum of Art (DMA)-ot. 1903-ban alapították, a DMA a 10 legnagyobb művészeti múzeum között szerepel az országban. Több mint 24 000 művet mutat be az 5000 éves történelem és számos nemzetközi kultúra területén.


A múzeum elkötelezett a közösségben való részvétel mellett és számos tevékenységet kínál a kiállításoktól és előadásoktól a koncertekig, irodalmi rendezvényeken át, drámai és táncbemutatókig. 2013 óta 3.2 millió látogató járt a múzeumban.


A DMA az Arts District (Művészeti körzet) területén helyezkedik el, ami ingyenes a nagyközönség számára. Nézzétek meg az eseménynaptárukat, (calendar of events) és élvezzétek a művészeteket.


Egy kis történelmi visszatekintéshez látogassatok el a National Historic Landmark Dealey Plázába. A Dealey Pláza – más néven „Dallas szülőhelye” – egy városi park Dallas belvárosának West End negyedében, és John F. Kennedy meggyilkolásának hírhedt helyszíne volt 1963. November 22-én.


Ahhoz, hogy nagyobb betekintést nyerhessetek, hogy mi történt azon a végzetes napon látogassatok el a The Sixth Floor Múzeumba. A múzeum feltárja előtettek Kennedy elnök életét, halálát és örökségét. A helyszínen levő emberek elmondásai részletesen bemutatják a tragédia részleteit is.


Természetesen nincs Dallas látogatás a legendás Southfork Ranch látogatása nélkül -  a híres, 13 évig tartó 356 epizódos TV műsor, a „Dallas” sorozat otthona. A Southfork Ranch tiszteletét fejezi ki a műsornak számos érdekes látnivalóval a birtokon kívül és belül.


Ezen a napon a Southfork Ranch a világ minden tájáról várja a látogatóit. A vendégek azt szeretnék látni, ahol a Dallast forgatták, hogy megtapasztalhassák azt a fényűző életmódot, amelyet a Ewings-ok tettek híressé.


Látogassatok el a Ewing birtokra és éljétek át a sorozat izgalmas pillanatait a „Dallas Legends” kiállításon, amely a sorozatból származó emléktárgyak izgalmas gyűjteményét mutatja be. Megtekinthetitek a pisztolyt, amellyel J.R.-t meglőtték, Lucy esküvői ruháját, a "Dallas" családi fát és Jock Lincoln Continentalját.


Lazítsatok a túra alatt a ranch területén. Ébédeljetek a Miss Ellie’s Deli-ben és vásároljatok két tematikus üzletben, amelyek különféle ruhákat, kiegészítőket, ajándékokat és tárgyakat kínálnak.


A Southfork Ranch minden nap nyitva tart, egész évben szervezett túrákkal várják a látogatókat. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, hogy ellátogassatok erre a csodálatos farmra és bepillantsatok a hírhedt Ewings életmódba. A jegyeket megvásárolhatjátok előre online vagy személyesen a Southfork Ranch ajándékboltjában. Ha nem minősültként tervezitek, hogy ellátogattok a Southfork Ranch-re mindenképp szükséges belépőjegyet vásárolnotok. A minősülteknek a csütörtök esti party idejére nem kell jegyet vásárolnia, hozzá tartozik a programhoz. Azon minősültek, akik ezen az időponton felül tervezik, hogy ellátogatnak a Ranch-re szintén meg kell vásárolniuk a belépőjegyet.


A túra alatt megéhezhettek, ezért mindenképp el kell látogatnotok a Central Business District (Központi Üzleti Negyed) városrész éttermeibe -  restaurants. Itt minden megtalálható a kínálatban, minden stílus akár valami könnyűre vagy tartalmasabbra vágynátok. Próbáljátok ki a Dakota’s Steakhouse-t, de ha Thai hangulatban vagytok, próbáljátok ki a Proof + Pantry-t. Ízletes sült csirkéért látogassatok el a Café Momentum-ba.


Ahogy láthatjátok, ez csak egy kis része a tevékenységeknek, Dallas mindenki számára tartogat valami izgalmasat. Függetlenül kortól, háttértől vagy kultúrától, Dallas biztosan mindenkit elgyönyörködtet majd. Fedezzétek fel ezeket az élményeket és még az annál is többet tartogató délnyugati városban, amely soha nem alszik.


Álmodjatok nagyot Dallas izgalmas városában, ahol csak jelentős dolgok történnek.


Ha többet szeretnétek megtudni a dallasi utazásról, látogassatok el ide: VisitDallas.com