Găsește. Concentrează-te. Finalizează.

Una dintre cele mai mari nave maritime din flota Royal Caribbean a devenit casă Eagle Managerilor anul acesta. Vă imaginați ce dimensiuni imense are, pentru a putea încăpea în ea mii de Eagle-i: un patinoar, un teatru, zeci de magazine, numeroase restaurante, o mulțime de piscine și sute de cabine? Are mai mult de 338 de metri și 18 punți, iar numele pe care îl poartă îi face cinste: Freedom of The Seas.


Sigur, numărul impresionant de oameni care încap pe vapor este extraordinar, dar ceea ce m-a fascinat cu adevărat a fost puterea acestei nave și modul în care a fost navigată pe mare în cele câteva zile. În ultima zi petrecută pe vas, am avut șansa să fac un tur al cabinei unde Căpitanul navei își desfășoară activitatea. A fost uimitor să constat cum, cu doar câteva instrumente, putea să conducă imensa navă cu foarte mare ușurință. Să văd cum un vas de proporții uriașe era controlat cu atâta precizie de o simplă manetă și câteva butoane mi-a adus aminte de lucrurile simple care au un impact masiv în afacerea noastră.


Întâlnirea Eagle din acest an s-a concentrat pe trei obiective importante: Găsește, Concentrează-te și Finalizează (Find, Focus, Finish).


Find (Găsește): Definește-ți țelurile. Ce îți dorești exact de la călătoria Forever? Notează-ți.


Focus (Concentrează-te):  Cum îți vei transforma țelurileîn realitate? Ia controlul în propriile mâini!


Finish (Finalizează): Ia-ți angajamentul de a duce la bun sfârșit tot ce îți propui și nu lăsa pe nimeni și nimic să-ți stea în cale.


Afacerea ta poate părea o mașinărie enormă formată dintr-o mulțime de părți, dar exact ca în cazul acestui vas uimitor, prin stăpânirea câtorva lucruri mărunte, poți avea o putere imensă și momentum! Și, dacă tratezi perioada de calificare precum obligativitatea de a te îmbarca pe vas  înainte de plecarea în croazieră, garantat vei reuși tot ce îți propui.


Acum, stabilește-ți obiectivele și planifică-ți afacerea astfel încât să finalizezi Raliul Global și Eagle Managers’ Retreat 2018. Ne aflăm la final de an și sunt încrezător că, dacă începi să aplici cele trei direcții: Find (Găsește), Focus (Concentrează-te), Finish (Finalizează) în afacerea ta, nu te va putea împiedica absolut nimic să ni te alături la evenimentele din SUA pentru a celebra a 40-a aniversare a companiei.


Continuă să zâmbești,


Gregg Maughan


President, Forever Living Products