Het vinden van "Faith"


Het vinden van “Faith”


Ik was onlangs backstage bij de UK Success Day toen ik een mooie jonge familie ontmoette, een alleenstaande moeder en haar aardige jonge dochter. Ik meen dat het meisje mij zei dat zij 8 jaar oud is. Ik noem haar Faith. 


Ik wil u over dit gezin vertellen omdat ik in hen veel overeenkomsten zag met onszelf. Naar mate ik naar hen luisterde, realiseerde ik mij hoeveel miljoenen anderen een optimistische en hoopvolle toekomst tegemoet gaan dankzij Forever, ongeacht dat sommigen wellicht een roerig verleden hebben. 


Terwijl wij spraken liet Faith mij haar aantekeningen zien welke zij gedurende de Success Day heeft gemaakt.  Zij had dingen genoteerd als: wees positief, overkom obstakels, glimlach van binnen uit, werk hard, etc…  Alles wat zij genoteerd had was positief en motiverend. Ik was geïnspireerd door haar inzet en haar motivatie om aantekeningen te maken van haar positieve ervaringen. Ik was ook geroerd doordat zij van Forever, dankzij haar moeder, zoveel krachtige en toepasbare levenslessen leerde. 


Wij hebben allemaal een geschiedenis en een reis die ons naar Forever heeft geleid. Onze verhalen zullen onderling in details groots verschillen maar zullen in grote lijnen hetzelfde zijn. Hetzij een persoonlijke ontwikkeling, gezondheid, financieel, vriendschappen of alles bij elkaar, wij zijn hier om ons leven te verrijken en een oplossing te vinden voor het een of ander. 


Faith’s moeder vertelde mij dat zij in haar verleden enkele dingen heeft meegemaakt die haar zelfvertrouwen hebben beschadigd maar dat zij nu, dankzij haar nieuwe Forever relaties, trainingen en groeiend inkomen, zij zich veel beter voelt. 


Ik weet dat zij hierin niet alleen is door mijn talloze ontmoetingen met mannen en vrouwen wereldwijd die aan het heropbouwen zijn, ik ben dankbaar voor alle uplines, crosslines, klanten, FBO sprekers en presentatoren die bereid zijn om wereldwijd onze FBO’s een goed gevoel te geven en hun zelfvertrouwen weer helpen opbouwen. Er is geen beter gevoel dan houden van de persoon in de spiegel! 


Terwijl ik Faith en haar moeder begroette, dankten zij mij voor de Forever kans. Ik voelde hun hoop en optimisme voor de toekomst en het was een geweldig gevoel om deelgenoot te mogen zijn dat zij en u wereldwijd Forever hebben gekozen om uw leven te verrijken en dat van uw geliefden. 


Onze korte ontmoeting inspireerde mij, maar maakte mij tegelijk bedroefd dat er nog steeds teveel families wereldwijd zijn zoals die van Faith die niet van Forever weten. Zoveel meer mensen kunnen baat hebben van wat wij te bieden hebben. Dus, ik wil ieder van u uitdagen om meer te doen. Om meer mensen te spreken, meer telefoontjes te plegen, meer vergaderingen bij te wonen, meer producten te  gebruiken en te delen. Ik heb al onze Country managers, GLT en medewerkers wereldwijd geïnformeerd dat ons nieuwe doel is om ONZE VERKOOP TE VERDUBBELEN omdat ik geloof in u en ik de verantwoordelijkheid voel onze mogelijkheden met zoveel mogelijk mensen te delen. 


Ik ben ervan overtuigd dat wanneer wij onze zoektocht voortzetten en zoeken naar de “Faith’s” in plaats van Case Credits, wij onze verkopen kunnen verdubbelen. 
Velen van u zullen zeggen “nog niet”, dat begrijp ik, maar velen van u zullen ja zeggen en wie weet, ontmoet u op een dag een klein meisje en haar mooie moeder en dan beloof ik u, wanneer dat gebeurt, vergeet u hen nooit meer! Ik weet zeker dat ik dat niet zal! 
 


Keep Smiling,


Gregg Maughan