Да откриеш Вяра

Наскоро бях зад кулисите на Деня на успеха във Великобритания и се запознах с красиво младо семейство – самотна майка и прекрасната ѝ малка дъщеричка. Момиченцето май спомена, че е на 8. Ще я наричам Вяра.


Исках да ви разкажа за това малко семейство, защото в тях виждам мнозина от нас самите. Докато ги слушах, си мислех за милионите хора по света, които имат подобно оптимистично и обнадеждаващо бъдеще благодарение на Форевър, въпреки че може миналото им да е било трудно.


Докато си говорехме, Вяра ми показа бележките, които си беше водила, слушайки говорещите от сцената на Деня на успеха. Беше си записала неща като: бъди позитивен, преодолявай препятствията, усмихвай се отвътре навън, работи здраво… и др. Всичко записано и нарисувано беше положително и мотивиращо. Желанието ѝ да си води бележки с позитивните си наблюдения ме вдъхнови. Трогна ме и фактът, че чрез майка ѝ Форевър я учи на толкова ценни и практични уроци за живота.


Всеки от нас има своя история и пътешествие, довели го до Форевър. Историите ни са коренно различни в детайлите, но в общ план много си приличат. Независимо дали за личностно израстване, здраве, доходи, общуване или всичко накуп, ние сме тук, за да подобрим живота си и да се справим с някоя и друга грижа.


Майката на Вяра ми каза, че е минала през доста тежки взаимоотношения, които са отслабили самоувереността ѝ, но сега се чувства много по-добре благодарение на новите си Форевър приятелства, обученията и растящите си доходи. Знам, че не е единствена, защото съм срещал безброй мъже и жени по целия свят, които изграждат наново себе си и живота си. Благодарен съм на всички спонсори, на колегите от други екипи, на клиентите, на собствениците на Форевър бизнес, които говорят на събития и правят представяния, че имат желание да помагат на сътрудниците ни по света да си възвръщат самочувствието и увереността. Няма по-добро усещане от това да обичаш човека в огледалото!


Когато се сбогувах с Вяра и майка ѝ, и двете изразиха признателността си за възможността, която Форевър им дава. Долових надеждата и оптимизма им за бъдещето – чувството беше невероятно и съм им благодарен, както и на всички вас по целия свят, че сте избрали Форевър да е средството, с което да подобрявате своя живот и живота на любимите си хора.


Кратката ни среща ме окрили, но и малко се натъжих от мисълта, че по света все още има твърде много семейства като това на Вяра, които не знаят за Форевър. Толкова хора биха имали полза от онова, което предлагаме. Затова искам да отправя предизвикателство към всеки един от вас – правете повече! Говорете с повече хора, обаждайте се по телефона повече, присъствайте на повече срещи, споделяйте и използвайте повече продукти. Всички управляващи директори, Глобалният лидерски екип и служителите ни по света вече знаят, че новата ни цел е да УДВОИМ БИЗНЕСА СИ, защото вярвам във вас и наистина чувствам, че носим отговорност да споделяме бизнес възможността си с колкото се може повече хора. Убеден съм, че ако всички подхождаме към намирането на нови сътрудници като към търсене на хора като Вяра, вместо като към лов на бонусни точки, ще можем да УДВОИМ БИЗНЕСА СИ. Мнозина ще кажат „още не“, разбирам това, но и немалко ще отвърнат с „да“ и кой знае – може един ден да срещнете малко момиченце и неговата красива майка, и ви гарантирам, че когато това стане, няма да можете да ги забравите. Знам, че аз със сигурност няма да ги забравя!


Не спирайте да се усмихвате,


Грег Моън
Президент на Форевър Ливинг Продъктс

Свързани продукти