Rátalálni Faith-re

A napokban az Egyesült Királyságokban tartózkodtam, amikor a Success Day színfalai mögött találkozhattam egy gyönyörű, fiatal családdal – egy egyedülálló édesanyával, és a tündérien aranyos kislányával. Azt hiszem, a kislány azt mondta, hogy nyolc éves. El is neveztem őt „Faith”-nek (Hit).


Az az oka annak, hogy erről a kis családról szeretnék mesélni nektek, hogy sokunkat felismertem bennük. És ahogyan hallgattam őket, világszerte több millió ember jutott az eszembe, akiknek hasonlóan optimista és reményteljes a jövője a Forever miatt – annak ellenére, hogy akár kihívásokkal teli múlttal rendelkeznek.


Beszélgetésünk során Faith megmutatta nekem a jegyzeteit, amiket a Siker Nap előadásain írt. Olyan dolgokat jegyzett le, mint például: légy pozitív, küzdd le az akadályokat, belülről kifelé mosolyogj, dolgozz keményen... Minden, amit leírt, pozitív és motiváló volt. Inspiráló volt számomra a munkája és a törekvése, hogy rögzítse a megfigyeléseit. Az is meghatott, hogy a Forever az édesanyján keresztül annyi hatékony és hasznosítható életleckére megtanította.


Mindannyiunknak megvan a maga története és útja, ami eljuttatott minket a Foreverhez. Történeteink a részleteket tekintve teljesen mások, de általánosságban nézve nagyon is hasonlítanak. Legyen a motivációnk akár a személyes fejlődés, az egészséges életmód, anyagi előrelépés, kapcsolatépítés vagy az összes egyszerre, mind azért vagyunk itt, hogy javítsunk az életünkön, és megoldjunk néhány problémát.


Faith édesanyja elmesélte nekem, hogy a múltban volt néhány kemény kapcsolata, amelyek miatt sérült az önbizalma, de most már az új, Forever által kialakult kapcsolatainak, tréningeknek és a megnövekedett jövedelmének köszönhetően már sokkal jobban érzi magát. Tudom, hogy ezzel nincs egyedül, hiszen rengeteg férfival és nővel találkoztam a világon mindenhol, akik szintén újraépítik magukat, és nagyon hálás vagyok ezért mindegyikőjük felsővonalának, keresztvonalának, fogyasztóinak, előadóknak, hogy hajlandóak segíteni a Forever Üzleti Partnereinknek világszerte azért, hogy jobban érezzék magukat a bőrükben, és visszanyerjék az önbizalmukat. Nem ismerek jobb érzést annál, mint hogy szeretjük a tükörben látható személyt.


Amikor elköszöntem Faith-től és édesanyjától, mindketten kifejezték hálájukat a Forever lehetőségéért. Éreztem a jövőbe vetett reményüket és optimizmusukat, és be kell vallanom, nagyszerű érzés volt ezt átélni. Nagyon hálás vagyok nekik és nektek is, bárhol is vagytok a világon, hogy a Forevert választottátok eszköznek, hogy javítsatok életeteken és a szeretteitek életén.


Ez a rövid találkozó megihletett, de egy kicsit el is szomorított, ahogy belegondoltam, hogy a világon túl sok Faith-éhez hasonló család él, akik nem ismerik a Forevert. Így most mindnyájatokat szeretnélek egy kihívás elé állítani. Azt kérem tőletek, hogy tegyetek meg mindenből többet. Beszéljetek több emberrel, legyen még több telefonhívásotok, vegyetek részt még több találkozón, használjatok és osszatok meg még több terméket! A világ összes ország igazgatóját, GLT tagját és alkalmazottját tájékoztattam már az új célunkról: MEGDUPLÁZZUK A FORGALMUNKAT, mert hiszek bennetek, és átérzem azt a felelősséget, hogy a lehető legtöbb ember számára meg kell mutatnunk a lehetőséget. Meggyőződésem, hogy ha a toborzásunkat úgy közelítjük meg, hogy „Faith”-eket keresünk, ahelyett, hogy a kartonpontokat keresnénk, akkor képesek leszünk MEGDUPLÁZNI A FORGALMUNKAT. Közületek sokan azt fogják reagálni, „most nem”, és ezt meg is értem, de sokan igent fognak erre mondani, és ki tudja, egy napon találkozni fogsz egy kislánnyal és a csodálatos édesanyjával, és megígérhetem, hogy ha így lesz, soha nem fogod őket elfelejteni. Tudom, hogy én mindig emlékezni fogok rájuk!


Mindig mosolyogjatok!
Gregg Maughan

Kapcsolódó termékek