Căutând-o pe Faith


m fost nu demult în culise la un Success Day din Marea Britanie şi am cunoscut acolo o familie  tânără şi frumoasă – o mamă singură împreună cu fetiţa ei. Cred că fetiţa mi-a spus că are 8 ani. O s-o numesc Faith (Credinţă).


 


Am vrut să vă povestesc despre această familie pentru că în ea recunosc o mulţime dintre noi. Şi pe măsură ce le ascultam, mă gândeam la milioanele de oameni din jurul lumii care au un viitor plin de speranţă şi optimist datorită companiei Forever – chiar dacă s-au confruntat cu un trecut plin de provocări.


 


În timp ce vorbeam, Faith mi-a arătat notiţele pe care şi le luase când asculta vorbitorii pe scena Success Day-ului.  Scrisese lucruri precum:  fii pozitiv, treci peste obstacole, zâmbeşte cu tot sufletul, munceşte asiduu etc. Tot ce scrisese şi desenase era motivaţional şi pozitiv. Am fost inspirat de efortul depus şi de motivaţia ei de a-şi nota observaţiile pozitive. Am fost mişcat de faptul că Forever, prin intermediul mamei ei, o învăţase atât de multe lecţii de viaţă puternice şi aplicabile.


 


Cu toţii avem o călătorie şi o poveste care ne-a adus în Forever. Poveştile noastre sunt diferite în detalii, dar similare în generalităţi. Indiferent dacă suntem aici pentru dezvoltare personală, câştiguri financiare, pentru un stil de viaţă sănătos, pentru a  ne face prieteni sau toate de mai sus, cu toţii vrem să ne îmbunătăţim vieţile şi să ne rezolvăm o problemă sau două.


 


Mama lui Faith mi-a spus că a avut parte de unele întâmplări care i-au ştirbit încrederea în sine, dar că acum, prin intermediul relaţiilor pe care şi le-a făcut în Forever, al trainingurilor şi al beneficiilor financiare, se simte mult mai sigură pe ea. Ştiu că nu este singură în situaţia asta, pentru că am întâlnit nenumăraţi oameni în lume care s-au reconstruit pe sine şi le sunt recunoscător tuturor liniilor superioare şi paralele, clienţilor şi acelor FBO speakeri şi gazde la evenimente care sunt dispuşi să-i ajute pe Forever Business Ownerii noştri să se simtă mai bine şi să-şi recâştige încrederea în sine. Nu există sentiment mai plăcut decât să iubeşti persoana pe care o vezi în oglindă!


 


Pe când îmi luam rămas-bun de la Faith şi mama ei, amândouă şi-au exprimat recunoştinţa faţă de oportunitatea Forever. Am simţit speranţa şi optimismul lor cu privire la viitor, a fost un sentiment incredibil, şi le sunt recunoscător, lor şi vouă tuturor care aţi ales Forever pentru a vă îmbunătăţi atât propria viaţă, cât şi pe cea a persoanelor pe care le iubiţi.


 


Scurta noastră întâlnire m-a inspirat, dar m-am şi întristat, totodată, la gândul că există încă multe familii precum cea a lui Faith care nu ştiu nimic despre Forever. Şi atât de mulţi ar putea beneficia de oferta noastră! Aşa că vreau să vă provoc pe fiecare să faceţi mai mult. Să vorbiţi cu mai mulţi oameni, să daţi mai multe telefoane, să folosiţi şi să distribuiţi mai multe produse. I-am anunţat pe toţi Country Managerii, membrii GLT şi staff-ul din întreaga lume că noul nostru obiectiv este SĂ NE DUBLĂM VÂNZĂRILE, deoarece am încredere în voi şi simt responsabilitatea împărtăşirii oportunităţii cu cât mai mulţi oameni. Sunt convins că, dacă toţi am privi recrutarea mai degrabă ca pe o căutare de „Faith” decât ca o acumulare de puncte credit, cu siguranţă NE-AM DUBLA VÂNZĂRILE. Mulţi vor spune „nu încă”, înţeleg asta, dar mulţi vor spune da şi, cine ştie, într-o zi poate veţi întâlni o fetiţă şi pe frumoasa ei mamă şi vă promit că, odată acest lucru întâmplat, nu le veţi uita niciodată. Ştiu că nu le veţi uita!


 


Continuaţi să zâmbiţi!


 


Gregg Maughan


 


Preşedinte Forever Living Products InternationalRelated Products