De mogelijkheid vinden

Enkele maanden geleden spraken wij over innovatie, de noodzaak om vooruitgang te boeken, verandering te accepteren, relevant te blijven en te groeien in wat wij doen. Maar het kan moeilijk zijn verandering te accepteren. De dingen die wij weten en begrijpen lijken eenvoudiger dan een gokje te wagen en het onbekende tegemoet te gaan. 

Degene van u die dit jaar bij de Global Rally aanwezig waren weten dat ik er dit jaar niet bij kon zijn. Voor mij was deze verandering erg moeilijk en niet licht opgevat. Wist u dat dit de eerste Rally is die ik ooit gemist heb? Maar ik verzeker u, dit was niet zonder reden. Twee dierbaren van ons waren onwel waardoor Ruth en ik de beslissing hebben genomen bij hen te blijven en hen te steunen in hun herstel. 

Eén van hen is mijn goede vriend en vanaf het begin deel van de Forever familie, u kent en hebt hem allen lief; Rjay Lloyd. Rjay en ik gaan een heel eind terug samen, sterker nog, wij zaten samen op school en hebben dezelfde meisjes gedate. In maart jl. heeft Rjay een herseninfarct gehad, maar ik ben verheugd te melden dat Rjay goed herstelt en voor u het weet danst hij op ons volgende evenement weer met u!

De andere dierbare waar ik over sprak is mijn kleine zusje. Zij knokt tegen een ernstige ziekte. Wij hopen en bidden voor het beste, daarom wilden Ruth en ik nabij blijven, mochten zij ons nodig hebben.

Terwijl wij geconfronteerd worden met verandering en zware beslissingen ontstaat een nieuwe kans. Voor mij betekende het achterblijven en tijd met mijn dierbaren doorbrengen dat ik op Gregg’s leiderschap en zijn vermogen uw successen met u te vieren moest vertrouwen, iets waarin ik wist dat hij zou uitblinken!

Gregg is een fantastische zoon en een geweldige leider voor ons bedrijf. Ik ben opgewonden over alles wat hij heeft bereikt. Zijn “verdubbel de verkopen” is een  geweldige campagne, ik raad u dan ook aan  zich hierbij aan te sluiten en dit te promoten binnen uw groep. Wat een verschil zal het maken als iedereen net een klein stapje extra zet. 


Nu wil ik niet dat u denkt dat ik uw successen niet met u mee gevierd heb, in tegendeel… 


Dankzij de technologie was het mogelijk via een livestream samen met enkele van onze toegewijde hoofdkantoor medewerkers mee te kijken, zelfs met het tijdsverschil! 


Ik ken velen van u al zo lang dat het mij zoveel voldoening gaf u te zien groeien naar het volgende niveau of een nog grotere Chairman’s bonus te zien verdienen, ik was dankbaar dit in onze boardroom te mogen delen met ons team.


Verandering kan moeilijk zijn, maar fantastische dingen kunnen eruit voortvloeien en wij staan aan het begin van de toekomst van Forever. Ik ben zo opgewonden over de nieuwe dingen die gaan komen, in het bijzonder onze Aloe Vera Gel in Tetra Pack. Met deze innovatie is ons team lang bezig geweest en het gaat uw business laten groeien.


Wees gewaagd aan verandering en omarm de mogelijkheid in elk obstakel.
Forever Yours,Rex Maughan

Gerelateerde Producten