Megtalálni a lehetőségeket

Néhány hónappal ezelőtt szó volt az innovációról - ha szeretnénk lépést tartani
a korral és növekedést elérni, folyamatosan előre kell tekintenünk, és el kell fogadnunk a változásokat. Ugyanakkor ez nem könnyű. Azok a dolgok, amiket már megismertünk és megértettünk, mindig könnyebbnek tűnnek, mint kockázatot vállalni, vagy szembenézni az ismeretlennel.

Akik ott voltak Dubajban a Global Rally-n, már tudják, hogy ebben az évben nem tudtam csatlakozni hozzátok. Számomra ez nehéz változás volt, nem tudtam könnyen feldolgozni. Tudtátok-e, hogy ez volt az első Forever Rally, amit valaha is kihagytam? Ám higgyétek el, nem ok nélkül. Számomra nagyon fontos emberek, két régi jó barát nem volt túl jól. Ruth és én úgy döntöttünk, hogy a közelükben maradunk, amíg felépülnek.

Az egyik közülük egy kedves barátom, aki már a kezdetek óta a Forever család része. Mindannyian ismeritek és szeretitek Rjay Lloydot. Rjay és én ezer éve ismerjük egymást, még iskolába is együtt jártunk, és ugyanazoknak a lányoknak udvaroltunk! Márciusban Rjay-nek stroke-ja volt, de örömmel jelentem, hogy nagyon szépen gyógyul, és hamarosan ismét veletek táncolhat a következő rendezvényen.

A másik kedves barát, akit említettem, a családunk babysittere. Sue nagyon komoly betegséggel küzd. Reménykedünk a legjobbakban, és imádkozunk, de mindenképpen a közelben akartunk maradni arra az esetre, ha neki és Rjaynek szüksége lenne ránk.

Miközben szembenézünk a változásokkal és nehéz döntéseket hozunk, új lehetőségek is nyílnak előttünk. Nem tudtam részt venni a Global Rally-n Dubajban, ám közben együtt lehettem azokkal, akiknek szükségük volt rám. Emellett kiváló alkalom volt ez arra is, hogy Gregg megmutathassa vezetői képességeit, és együtt ünnepelhesse veletek a sikereiteket. Biztos voltam benne, hogy nagyszerűen megoldja majd ezeket a feladatokat.

A fiam, Gregg jó ember, és fantasztikus vezetője a cégünknek. Örömmel tölt el, hogy mi mindent valósít meg.Nagyszerű ötlet az a kezdeményezése, hogy mindenki duplázza meg az eladásait. Arra biztatlak titeket, hogy mindenki vágjon bele, és hirdesse ezt a csoportjában! Mi mindent érhetünk el, ha mindenki csak egy picivel többet tesz!

Ám nem szeretném, ha azt hinnétek, hogy a távolból nem ünnepeltem veletek! A modern technikának köszönhetően a tanácsteremből élő adásban nézhettem a Global Rally minden napját a Home Office csapatának néhány elhivatott tagjával – még az időeltolódás ellenére is! Közületek sokakat már olyan régóta ismerek, hogy óriási élmény volt látnom, ahogy elértek egy újabb szintet a marketingtervünkben, vagy ahogy egy nagyobb Chairman’s Bonus csekket kaptok. Ezt az örömömet boldogan oszthattam meg csapatommal itt, az irodában.


A változás nehéz lehet, ám csodálatos dolgokat hozhat. A Forever most is fantasztikus lehetőségeket kínál a jövőre nézve. Annyira izgatott vagyok az újítások miatt, melyek nemsokára következnek! Különösen nagy lehetőséget kínál a vadonatúj Aloe Vera Gel tetra pak kiszerelésben. Ezen az újításon a csapat már jó ideje dolgozik. Biztos vagyok benne, hogy segíteni fog nektek az üzletetek előre mozdításában. Legyetek merészek! Ne féljetek a változásoktól, találjátok meg a lehetőséget minden akadályban!


Örök szeretettel:Rex Maughan