Találd meg az erősséged!

Volt már olyan érzésed, hogy valamire alkalmatlannak és ezért elveszettnek érezted magad? A világon több milliárd ember él, és mégis vannak olyan időszakok, amikor egyedül érezzük magunkat, vagy képtelennek érezzük magunkat arra, hogy valamit egyedül véghezvigyünk. De ez nagyon messze van az igazságtól.


El szeretnék mesélni nektek egy történetet egy fiúról és az édesapjáról, akiknek egy erdőn keresztül vezetett az útjuk. Egyszer csak egy fatörzshöz értek, ami keresztben feküdt előttük az úton. A fiú izgatottan és kíváncsian felugrott a fatörzsre, hogy megvizsgálja.


Visszafordult az édesapjához és megkérdezte: Apa, fel tudom emelni ezt a fatörzset? Az apa válasza az volt, hogy ha minden rendelkezésre álló erőt felhasznál, akkor biztosan fel tudja emelni. A fiú vett egy mély lélegzetet, felgyűrte ingujját és lehajolt, hogy felemelje a fatörzset. Minden erejét összeszedve megpróbálta újra és újra, de nem járt eredménnyel. Végül annyira elfogyott az ereje, hogy már képtelen volt tovább próbálkozni.


A kudarca miatt kétségbeesetten és szomorúan ránézett az apjára és így szólt hozzá: Azt mondtad, hogy fel tudom emelni! Az apja csak mosolygott és ezt felelte: azt mondtam, fel tudod emelni, ha minden rendelkezésedre álló erőt felhasználsz. De tőlem még nem kértél segítséget.


Soha sem vagyunk igazán egyedül ebben a világban. Ha tehetetlennek vagy képtelennek érezzük magunkat arra, hogy elmozdítsuk az utunkban álló akadályt, csak egyetlen módja van, hogy megtaláljuk a megoldást: kérjünk segítséget. A fiú és az apa együtt elmozdították a fatörzset, és folytatni tudták útjukat.


Ahogyan a fiút, téged is támogat néhány nagyon erős ember az életben – a felsővonalad és az alsóvonalad. Közösen, együtt egy nagyon erős, emberekből álló hálózatot alkottok, akik az álmaikért élnek, és hajlandóak megtenni mindazt, amit meg kell tenni, hogy megtalálják a saját és mások boldogságát és sikerét.


Bármit is dob eléd az élet, mindig elég erős vagy, hogy túljuss rajta! Csak emlékezz: használd az összes erőt, ami benned és körülötted van!


Örök szeretettel:Rex Maughan 


az igazgatóság elnöke, vezérigazgató

Kapcsolódó termékek