Uw Kracht Vinden

Heeft u weleens het gevoel dat u tekort schiet, of dat u zich verloren voelt? Deze wereld heeft een grappige manier om dat met ons te doen. Met miljarden mensen in de wereld, ervaren we alsnog momenten dat we ons alleen voelen of voelen dat we niet in staat zijn om iets zelf te volbrengen. Maar, dat is zeker niet het geval.


Er is een verhaal over een jonge jongen en zijn vader die samen door een bos wandelen. Op een gegeven moment wordt hun weg geblokkeerd door een
grote boomstronk. Enthousiast en gretig om zich voor zijn vader uit te sloven, rent het jongetje naar de boomstronk en onderzoekt het obstakel.


De jongen wendt zich tot zijn vader en vraagt “Denk je dat ik deze boomstronk kan optillen papa?” De vader antwoordt dat als hij al zijn kracht gebruikt, hij zeker in staat
zal zijn om het op te tillen. Opgewonden over de uitdaging, ademt de jongen diep in, stroopt zijn mouwen op en hurkt om de boomstronk op te tillen. Hij tilt, trekt en hijgt tot hij niet meer kan.


Wanhopig en teleurgesteld over zijn falen, kijkt hij naar zijn vader en zegt “Je zei dat ik het op kon tillen!”. Zijn vader glimlacht en antwoordt “Ik zei dat je het op kon tillen als je al je kracht zou gebruiken, maar je vroeg me niet om hulp.”


Goed beschouwd is er eigenlijk nooit een moment dat we helemaal alleen zijn in de wereld. Wanneer we ons niet tegen een taak opgewassen voelen of niet in staat zijn een obstakel op onze weg te verwijderen, is er maar één manier om tot een oplossing te komen. Vraag om hulp. De jongen en zijn vader verplaatsten samen de boomstronk en zetten hun weg voort.


Net als de jongen kunt u rekenen op de ondersteuning van meerdere sterke
mensen in uw leven - uw uplines en downlines. Samen vormt u een krachtig netwerk van mensen die hun dromen najagen en bereid zijn om te doen wat nodig is om geluk en succes voor zichzelf en anderen te vinden. Wat het leven u ook moge brengen, u bent altijd sterk genoeg om het te doorstaan. U hoeft er alleen maar aan te denken om al uw kracht te gebruiken, de kracht in u zelf én om u heen.”


Forever Yours, 


Rex Maughan 
Founder and CEO