Τερματίστε τον αγώνα


Τι μας γοητεύει τόσο πολύ στους Ολυμπιακούς Αγώνες;


Όπως αναφέρθηκε o Rex τον περασμένο μήνα, υπάρχει κάτι απίστευτα ξεχωριστό στα αθλήματα που μας ενώνει και μας αγγίζει. Είναι δύσκολο να μην προβούμε σε αναλογίες και παραλληλισμούς με τις αθλητικές επιδόσεις και την επιτυχία στη δουλειά μας, καθώς υπάρχουν τόσα πολλά κοινά σημεία. Αλλά σήμερα, θέλω να αναφερθώ σε ένα. Δεν σημαίνει ότι αυτό το χαρακτηριστικό είναι πιο σημαντικό από κάποιο άλλο, εγώ απλά δεν το ακούω να αναφέρεται αρκετά συχνά. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι να φτάνεις στη γραμμή τερματισμού.


Όλες οι πρωταθλητές και οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν ένα χαρακτηριστικό που απαιτεί από αυτούς να τελειώσουν αυτό που αρχίζουν. Σπάνια ένας Ολυμπιακός πρωταθλητής είναι ένα πρόσωπο που τα παρατάει, όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Ποτέ δεν είναι ένας επιτυχημένος δικτυωτής ένα άτομο που τα παρατάει. Ακόμη και μπροστά σε μια σχεδόν σίγουρη ήττα, ο πρωταθλητής συνεχίζει τη μάχη, με γρατσουνιές και παραπατώντας προς τη γραμμή του τερματισμού. Ακόμη και αν το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει σημασία, ο πρωταθλητής δεν τα παρατάει ποτέ. Είναι προσωπικό ζήτημα. Ακόμα και όταν το στάδιο είναι άδειο, τα φώτα έχουν σβήσει και ο καθένας έχει πάει στο σπίτι του, εκείνος που τερματίζει πάντα θα βρίσκει τη γραμμή τερματισμού.


Ο John Stephan Akhwari, ένας μαραθωνοδρόμος από την Τανζανία, απέδειξε τη δύναμη του να τερματίζεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Μεξικό το 1968. Κατά τη διάρκεια του εξαντλητικού αγώνα, έπεσε άσχημα και χτύπησε σοβαρά το γόνατό του. Το ιατρικό προσωπικό τον φρόντισε στο στάδιο και τον συμβούλευσε να αποχωρήσει από τον αγώνα. Ώρες μετά που είχε απονεμηθεί το βραβείο στον νικητή, σε ένα σκοτεινό και σχεδόν άδειο γήπεδο, ένας νεαρός άντρας με επιδέσμους που αιμοραγούσε τελείωσε τον αγώνα κουτσαίνοντας. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν αποσύρθηκε, ο ίδιος ταπεινά και δυναμικά απάντησε: "Η χώρα μου δεν με έστειλε 5,000 μίλια μακριά για να ξεκινήσω τον αγώνα. Με έστειλε για να τερματίσω».


Όταν γίνατε μέλος της Forever, το κάνατε για να τερματίσετε. Γίνατε μέλος για να εκπληρώσετε τις προϋποθέσεις για τα κίνητρα και για να μπορείτε να μοιραστείτε τα προϊόντα μας με όσο περισσότερους ανθρώπους μπορείτε. Γίνατε μέλος για να μπορέσετε να έχετε οικονομική ελευθερία και να αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας και της οικογένειά σας. Μην τα παρατάτε τώρα, να επιμείνετε σε αυτό και τερματίστε τον αγώνα. Το έχετε μέσα σας, γιατί θέλετε να τερματίζετε και αυτό είναι που σας κάνει έναν δυναμικό Forever Business Owner. 
Keep Smiling,

Gregg Maughan 
President

Related Products