Érj célba a versenyen!


Mi az, amitől az Olimpia Játékok ennyire magukkal ragadnak bennünket?


Ahogyan Rex említette múlt hónapban, van valami hihetetlenül különleges a sportokban, ami összehoz minket és megérint bennünket. Nagyon könnyen párhuzamot tudunk vonni a sportolói teljesítmény és az üzletünkben elért sikerek között, mivel annyi közös elemet tartalmaznak. De ma inkább csak egyetlenegyre szeretnék összpontosítani. Nem azért, mert ez a tulajdonság sokkal fontosabb lenne a többinél, csak amiatt, mert nem hallom, hogy eleget beszélnék róla. Ez a tulajdonság ugyanis az, hogy vidd végig azt, amibe belekezdesz!


Minden bajnok és sikeres ember rendelkezik egy olyan jellemvonással, hogy amit elkezdenek, azt be is fejezik. Az ritkán fordul elő, hogy egy olimpiai bajnok egy olyan személy, aki abbahagyja a versenyt, mert keményebben meg kellene érte küzdenie. Egy sikeres hálózatépítő soha nem adja fel. Még akkor is, ha egy szinte biztos vereséggel szembesül, egy bajnok tovább küzd, foggal-körömmel harcol és végigmegy a célvonalig. Még akkor is, ha a végeredmény nem számít, a bajnok nem lép ki. Ez egy személyes ügy. Még ha üres is a stadion, kialudtak a fények és már mindenki hazament, akkor is megtalálja a módját, hogy végigmenjen a célvonalig.


John Stephan Akhwari, egy tanzániai maratoni futó esete példát adott a célba érés erejére a mexikói olimpián 1968-ban. A fárasztó verseny alatt elesett és megsérült a térde. Az orvosi stáb ott helyben megvizsgálta, és azt javasolták neki, ne folytassa a versenyt. Órákkal azután, hogy a győztest megünnepelték, a sötét és szinte üres stadionba egy bekötözött és vérző fiatalember sántikált be egészen a célvonalig. Amikor megkérdezték tőle, miért nem hagyta félbe a versenyt, szerényen és magabiztosan ezt válaszolta: „Az országom nem azért küldött ide 9000 kilométerről, hogy csak elrajtoljak. Azért küldtek, hogy célba is érjek.”


Amikor csatlakoztál a Foreverhez, csatlakoztál, hogy végigcsináld. Csatlakoztál, hogy minősülj az ösztönzőinkre, és hogy megismertesd a termékeinket olyan sok emberrel, amennyivel csak tudod. Azért csatlakoztál, hogy pénzügyi lehetőségeket és életstílus változást hozhass a családodnak és magadnak. Ne hagyd abba, ragaszkodj hozzá és csináld végig! Ez benned van, mert te is versenyző vagy, és ez az, amitől hatékony üzleti partner vagy!


Mindig mosolyogjatok!


Gregg Maughan


Elnök

Kapcsolódó termékek