LOOP DE WEDSTRIJD UIT

Waarom zijn wij zo geïnteresseerd in de olympische spelen? Zoals Rex vorige maand al schreef, is er iets ongelofelijk speciaals aan sport dat ons verbindt en ons aanspreekt. Er zitten veel dezelfde elementen in atletische prestaties en de successen. Van onze business waardoor het moeilijk is om hier geen vergelijking tussen te trekken. Deze keer wil ik het over doorzettingsvermogen hebben. Deze eigenschap is niet belangrijker dan andere eigenschappen, ik hoor het alleen niet vaak genoeg genoemd worden. Die eigenschap betekent dat u een “finisher” bent!


 


Alle kampioenen en succesvolle mensen bezitten de eigenschap om door te zetten en af te maken wat ze zijn begonnen. Het komt niet veel voor dat een Olympisch kampioen opgeeft zodra het moeilijk wordt. Een succesvolle ondernemer is ook iemand die nooit opgeeft. Ook als de doorzetter bijna verzekerd is van een nederlaag, zal deze door blijven vechten tot de eindstreep.


 


Zelfs als de uitslag er niet toe doet zal de kampioen niet opgeven. Het wordt iets persoonlijks. Ook wanneer het stadion leeg is, de lichten uit zijn en iedereen naar huis is gegaan, vindt de doorzetter nog steeds zijn weg naar de eindstreep.
John Stephen Akhwari, een Tanzaniaanse marathonloper, liet de kracht van doorzetten zien tijdens de Olympische Spelen van 1968 in Mexico. Tijdens deze spannende race, kwam hij ten val en beschadigde zijn knie. Het medisch personeel behandelde hem op de baan en adviseerden hem om te stoppen met de race. Uren nadat de winnaar was gekroond strompelde de geblesseerde en bloederige jonge man, in een donker en bijna uitgestorven stadion, naar de eindstreep. Toen hem werd gevraagd waarom hij zich niet had terug getrokken uit de race antwoordde hij bescheiden maar zeer krachtig "mijn land heeft mij niet 8.000 km laten reizen om een wedstrijd te beginnen. Zij hebben mij gestuurd om de wedstrijd uit te lopen".


 


Toen u met Forever begon, bent u begonnen om door te zetten. U heeft zich ingeschreven om te kunnen kwalificeren voor onze Incentives en om onze producten met zoveel mogelijk mensen te delen. U heeft voor forever gekozen om een andere levensstijl voor U en uw gezin te kunnen realiseren. Geef niet op, houd vol en u zult de wedstrijd uitlopen. U heeft dit in zich want u bent een doorzetter en dat is wat u een sterke Forever Business Owner maakt!


 


Keep Smiling,


 


Gregg Maughan 
President