ПАКЕТИ ЗА ПО-ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ

Представяме ви новата програма Форевър Ф.И.Т. с три пакета - Клийн 9, Ф15 и Витал 5, предлагащи всичко, от което се нуждаете, за да изглеждате и да се чувствате по-добре.


Клийн 9
Готови ли сте поемете по пътя към по-здравословен живот? Всичко започва с основополагащата ни програма Клийн 9, чиято цел е да ви освободи от натрупаните токсини и да ви помогне да се почувствате по-леки и по-жизнени. Само след девет дни ще усетите тялото си по-стройно и по-чисто с помощта на лесните за следване схеми от хранителни добавки, здравословните примерни ястия и рецептите за шейкове.


Ф15
Ако сте готови да направите следващата крачка в пътешествието си, с Ф15 сами можете да изберете накъде да поемете, за да изглеждате по-добре и да се чувствате по-добре. Спрете се на фитнес нивото, което ще ви помогне да осъществите целите си и да постигнете трайна промяна. 


Ако сте новаци във фитнеса и храненето, можете да започнете с F15 за начинаещи. Овладейте основите на фитнеса с упражнения, използващи тежестта на тялото, базови движения и ключови кардио тренировки. Поставете основа с лесни указания за хранене
и добавки, здравословни рецепти, продукти за контрол на теглото и важни съвети за начина ви на живот. Като например защо са полезни протеините и как да си приготвите по-добра закуска.


Вече водите умерено активен живот и търсите начин да ускорите темпото? Изберете първа и втора част на F15 за средно напреднали. Режимът включва някои от любимите ви добавки на Форевър за контрол на теглото, нови здравословни рецепти, специално създадени упражнения, интервални тренировки и Ф.И.Т. йога. Програма F15 за средно напреднали ще ви помогне да преобразите тялото си и да изградите чиста мускулна маса. Ще разберете как ще ви помогнат силовите и високоинтензивните кардио тренировки. Ще научите как да постигнете трайна промяна със съвети за устояване на ненаситния апетит и за важната роля на съня за отслабването.


За активно спортуващите, които търсят по-добра програма за постигане на цели си, са първа и втора част на F15 за напреднали. Подчертайте релефа на мускулите си с целеви упражнения и по-сериозни кардио тренировки. С ценни съвети по теми като хранене според типа тяло и правилно разпределяне на порциите. 


Витал 5
Животът е натоварен и често избирайки по-удобната храна, лишаваме организма си от важни витамини и минерали. Тук на помощ идва последната част от програма Форевър Ф.И.Т. Пет чудесни Форевър продукта работят заедно за преодоляване на евентуални дефицити и набавят ключови нутриенти, необходими на тялото ви, за да изглеждате и да се чувствате по-добре. 


Витал 5 е нещо повече от източник на най-важните витамини. Комплексният ни подход за добро здраве оптимизира усвояването на храните с гела от алое вера и активния пробиотик на Форевър, подобрява кръвообращението с омега-3 от Арктическо море и с АРГИ+, а също и цялостно подкрепя с Форевър дейли и неговите 55-те нутриента, сред които са и незаменими витамини и минерали.


Използвайте Витал 5 за поддържане, след като сте постигнали желаното тегло или за ежедневно пълноценно хранене, ако нямате нужда от отслабване.


Ф.И.Т. означава основа, вдъхновение, преобразяване. Във Форевър Ливинг това не са просто думи, а ангажимент да ви предлагаме най-доброто от природата и науката, за да ви помагаме да постигнете трайна промяна към по-добро. Ф.И.Т., изглеждай по-добре, чувствай се по-добре.