MOĆNI PAKETI ZA ZDRAV ŽIVOTNI STIL

Predstavljamo novi Forever F.I.T. program sa tri paketa, Clean 9, F15 i Vital 5, koji sadrže sve što vam treba da izgledate i da se osećate bolje.


Clean 9
Da li ste spremni da započnete vaš put ka zdravom životnom stilu? Sve počinje sa našim osnovnim Clean 9 programom. Ovaj program je osmišljen da pomogne u izbacivanju nagomilanih toksina iz vašeg tela kako bi se osećali lakše i imali više energije. Za svega devet dana, možete se početi osećati tanje i zdravije uz pomoć plana upotrebe dodataka ishrani, zdrave ishrane i recepata za šejk koje je lako pratiti!

F15
Ako ste spremni da načinite sledeći korak na vašem putu ka željenom obliku tela, F15 nudi personalizovan pristup da izgledate i da se osećate bolje. Sa tri nivoa: početnim, srednjim i naprednim, možete izabrati nivo fizičke aktivnosti i dobiti informacije kako da postignete ciljeve u ishrani i fizičkoj aktivnosti.

Vital 5
Život može postati brz i često se izbor hrane svodi na onu povoljno dostupnu, koja može dovesti do toga da našem telu nedostaju važni hranljivi sastojci, najviše vitamini i minerali. Tu na scenu stupa Vital 5 kako bi vam pomogao da ostanete na vašem putu zdravog životnog stila. 5 Forever izuzetnih proizvoda rade zajedno kako bi premostili nedostatak hranljivih materija u hrani i da vam ponude ključne hranljive sastojke kako bi izgledali i osećali se bolje.