HATÉKONY CSOMAGOK AZ EGÉSZSÉGES ÉLETMÓDÉRT

Örömmel mutatjuk be az új Forever F.I.T. programot, amely három hatékony csomagból áll: C9, F15 és Vital5. Úgy alakítottuk ki ezeket, hogy segítsenek a testsúlykontrollban, támogassák, hogy energikus légy és jól érezd magad függetlenül attól, éppen milyen a fittségi szinted.


C9
A C9 program segítségével olyan utazásra indulhatsz, mely során csinosabbá és energikusabbá válhatsz. Ezzel a hatékony és könnyen követhető programmal minden eszköz a rendelkezésedre áll, amellyel még ma elkezdheted tested átformálását, ráadásul könnyedebbnek és energikusabbnak érezheted magad!

F15
Nem számít, hogy éppen most kezded el, vagy már szakértőnek számítasz, mert az F15 kezdő, középhaladó és haladó étrend-és mozgásprogrammal is rendelkezik azért, hogy segítsen téged fitnesz- és testsúlykontroll-utadon. Mindegyik 15 napos program úgy lett kialakítva, hogy kezedbe adja a tudást, amelynek segítségével ihletet kaphatsz ahhoz, hogyan formáld át a tested, valamint alakíthatsz ki magadnak egy jobb életminőséget és tartható életstílust.

Vital 5
A Vital5 csomag öt Forever-terméket kínál, amelyek együttesen hozzájárulhatnak a jobb életminőséghez, mivel olyan kulcsfontosságú tápanyagokat biztosítanak, amelyek mind a szebb kinézet, mind pedig a kellemesebb közérzet kialakításában fontos szerepet játszanak.