PACHETE PENTRU UN STIL DE VIATA MAI SANATOS

Iti prezentam noul program F.I.T. cu trei pachete - Clean 9, F15 si Vital 5 - care iti ofera tot ce ai nevoie ca sa arati mai bine si sa te simti mai bine.

Clean 9

Esti gata sa faci o schimbare in viata ta si sa traiesti mai sanatos? Incepe acest proces cu programul nostru Clean 9, conceput special pentru eliminarea toxinelor din organism si pentru a te ajuta sa te simti mai usor si mai plin de energie! In noua zile, vei incepe sa te simti mai subtire si mai energic datorita programului de suplimente, a sugestiilor de retete sanatoase si a shake-uri usor de facut si de consumat!

F15

Daca esti gata sa faci urmatorul pas in calatoria in care ai pornit, F15 iti ofera o abordare personalizata pentru a arata mai bine si a te simti mai bine. In cele trei etape – incepator, intermediar si avansat – iti poti alege nivelul de antrenament si poti alege informatiile de care ai nevoie pentru a-ti atinge obiectivele de fitness si nutritie.

Vital 5

Stim ca uneori poti avea un program foarte incarcat iar de multe ori alegerea alimentelor pe care le ai la indemana inseamna sa-ti privezi corpul de vitamine si minerale esentiale. Aici intervine Vital 5, care te ajuta sa ai un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata. Cinci produse Forever isi unesc fortele pentru a suplini lipsurile nutritionale si pentru a-ti oferi nutrientii de baza, care te ajuta sa arati mai bine si sa te simti mai bine.

Pachetele vor fi disponibile in curand! Urmareste-ne si fii primul care afla cand va fi lansat noul F.I.T.!