VIJF TIPS & TRICKS VOOR NA DE VERLEIDINGEN TIJDENS DE FEESTDAGEN

We weten allemaal dat we tijdens de feestdagen aan veel verleidingen worden blootgesteld, waardoor we ons doel om gezond en fit te blijven soms uit het oog verliezen. Maar laat u zich deze feestdagen er niet onder krijgen!


Met de juiste instelling en strategie komt u terug in het gareel tot aan de volgende kerstvakantie. Dit zijn mijn top 5 tips waar u VANDAAG mee kunt beginnen!

1. Staar u niet blind op al het eten.
Focus u niet op alle etenswaren en maak er geen obsessie van. Breng tijd door met degenen van wie u houdt, zorg voor anderen, wees dankbaar en wees mindful bij alles wat u doet. Bedenk nieuwe gezonde patronen. Zelf geef ik al mijn klanten de 80/20 regel mee, wat inhoudt dat u 80 procent van de tijd gezonde voeding nuttigt als mager vlees, groenten, complexe koolhydraten en gezonde vetten. De overige 20 procent neemt u iets waar u echt van geniet, dat kan geen kwaad!

2. Drink heel veel water.
Het drinken van 8 glazen water per dag (2 liter) is ó zo belangrijk om meerdere redenen. De belangrijkste redenen zijn dat het een verzadigd gevoel geeft, afvalstoffen helpt af te voeren en het bijdraagt aan een gezonde huid en optimale gezondheid.

3. Neem elke dag 1 pakje Forever Fiber. Elke dag de aanbevolen hoeveelheid groenten binnenkrijgen is soms best een uitdaging, zeker wanneer het nog niet in uw ritme zit. Eén zakje Forever Fiber bevat vier soorten snel oplosbare vezels die u helpen om een verzadigd gevoel te houden en daarmee op gewicht te blijven.

4. Neem de trap.
Als u normaal gesproken altijd de lift gebruikt om uw kantoor of appartement te bereiken, neem dan in plaats daarvan eens de trap. U kunt de trap ook gebruiken om tussen het zitten door af en toe wat beweging te krijgen. Ik raad aan om MINSTENS één maal per twee uur op te staan en dan een rondje te lopen van 5 tot 10 minuten.

5. Verbrand vet in slechts 4 minuten!
Download de ‘Tabata’ app op uw smartphone. Deze timer is veruit mijn favoriete manier om snel en efficiënt calorieën te verbranden. Met deze app brengt u uw metabolisme snel op gang en verhoogt u de hele dag door uw vetverbranding. U voert een oefening gedurende 20 seconden uit, dan 10 seconden rust en dit doet u 8 keer gedurende in totaal 4 minuten.
Een voorbeeld van een Tabata workout: Deze workout kost u slechts 16 minuten en het enige wat u hierbij nodig heeft is uw eigen lichaamsgewicht! Set 1: Pushups. Set 2: De Plank. Set 3: Squats. Set 4: Wall sit.

Deze tips zijn geen hogere wiskunde en lijken dan ook slechts een kwestie van gezond verstand. Toch betekent ‘gezond verstand’ niet dat het automatisch een dagelijkse routine is. Voer deze tips en strategieën die ik hier heb genoemd vanaf vandaag stap voor stap in en ik denk dat u blij met uzelf zult zijn wanneer de zomer zich aandient. Daarbij leert u nu gezonde gewoonten aan waarmee u ook de daaropvolgende feestdagen uw voordeel kunt doen!

Jake Coyle, Global F.I.T. Athlete

Gerelateerde Producten