Mutasd meg F.I.T. felszerelésed!

Örömmel osztjuk meg veletek a Home Office (Forever Global HQ) közösségi média F.I.T. felszerelés fotó verseny kiírását!


Akár szülőként állandó rohanásban, vagy lelkesen triatlon tréningeken veszel részt, a sport eszközeid fontos részei a mindennapi rutinodnak. Mindenkinek vannak olyan dolgai, amik nélkül egyszerűen nem hagyja el a házat! A rágcsálnivalóktól kezdve a fejhallgatóig, az okosórákon át a gumiszalagig! Mi az, amit magaddal kell vinned ahhoz, hogy F.I.T. legyél?Mutasd meg nekünk a F.I.T. felszerelésed, nem számít, útközben hova teszed; használd a #LookBetterFeelBetter hashtag-et a Facebookon, Twitteren és az Instagramon.

Nagyszerű nyereményekkel jutalmazzuk azokat, akik a legkreatívabb és legszuperebb összeállításokat megosztják, beleértve az egyéni F.I.T. felszerelést ($300 értékű) a fődíj nyertesének, amit január 31-én fogunk kihirdetni. Mutasd meg nekünk, mit tudsz!


Szabályok & iránymutatások:
1. Hogyan nyerhetsz. A verseny győztesét a kreativitás és a minőség alapján választjuk ki. Azok a bejegyzések, amelyek egészségre vonatkozó vagy egyéb nem megfelelő állítást tartalmaznak, azok nem érvényesek és törölve lesznek. A bejegyzéseknek tartalmaznia kell a #LookBetterFeelBetter hashtag-et és nyilvánosan kell megosztani a Twitteren, Instagramon és/vagy a Facebookon, hogy részt vehessen a játékban.


2. Nem szükséges hozzá vásárolni. A termékek vagy szolgáltatások megvásárlása a Forever Living Products-tól nem növeli a nyerési esélyt. Minden Facebook és Instagram felhasználó előtt nyitott az összes országban, ahol a Forever jelen van.Nyeremény. A nyertesek minden héten pénteken kerülnek kiválasztásra phoenix-i idő szerint 10:00 és 17:00 óra között (Magyarországon plusz 8 óra, tehát 16:00 és 02:00 óra között) amelyről a Forever Living Products Global HQ Facebook (Facebook Page) és Instagram oldalán tájékozódhattok. A nyeremények tartalmazzák a Forever Fast Break-et, a Pro X2 szeletet és egy a F.I.T. logóval ellátott tárgyakból álló felszerelés összeállítást. A fődíj nyertese egy $ 300 USD értékű F.I.T. felszerelést nyer. A végső győztes január 31-én 10:00-kor (magyar idő szerint 18 órakor) lesz kiválasztva, ami a Forever Living Products Global HQ Facebook oldalán (ForeverGlobalHQ) lesz kihirdetve.


4. A promóció időpontja. A bejegyzéseket 2017. január 1-től 2017. január 31-e éjfélig vesszük figyelembe.

Kapcsolódó termékek