Pokažite nam svoju F.I.T. opremu

Nije bitno jeste li roditelj koji je uvijek u žurbi ili sportaš koji predano vježba iz dana u dan, vaše F.I.T. osnovne potrepštine važan su dio rutine. Svatko od nas ima predmete bez kojih ne izlazi iz kuće – za nekog su to slušalice, pametni sat ili pak užina! Što morate imati uz sebe dok marljivo radite na tome da postanete F.I.T.?


Pohvalite se svojom F.I.T. opremom na Facebooku, Twitteru i Instagramu, bez obzira gdje ju držite kada ste u pokretu, koristeći hashtag #LookBetterFeelBetter. Dijelimo odlične nagrade za najkreativniji i naj-cool mix opreme; nagrade uključuju osobno sastavljenu F.I.T. opremu po ukusu pobjednika (u vrijednosti od $300) kojeg ćemo proglasiti 31. siječnja. Pokažite nam što možete!


 


Pravila i smjernice:1. Kako pobijediti. Pobjednici natjecanja bit će odabrani na osnovu kreativnosti i kvalitete. Prijave koje sadrže medicinske preparate i savjete ili izjave koje nisu u skladu s našim načelima nisu valjane prijave i mogu biti izbrisane. Prijave moraju sadržavati hashtag #LookBetterFeelBetter i postavke na Twitteru, Instagramu i/ili Facebooku moraju biti namještene na "javno" ("public") kako bi bile valjane.

2. Kupovina nije potrebna. Kupovina proizvoda ili usluga Forever Living Productsa ne povećavaju vaše šanse za pobjedu. Natječaj je otvoren svim Facebook, Twitter i Instagram korisnicima u svim državama u kojima djeluje Forever.

3. Nagrade. Dobitnici će biti proglašeni svakog petka između 10 i 17 sati MTS (Mountain standard time, dakle između 18 sati i 1 sat ujutro po našem vremenu) na Forever Living Products Global HQ Facebook stranici i Instagramu. Nagrade će se sastojati od Forever Fast Break i Pro X2 prutića i mješavine Foreverove brendirane F.I.T. opreme. Glavni pobjednik osvaja F.I.T. opremu u vrijednosti $300 (USD). Posljednji pobjednik bit će proglašen 31. siječnja u 10 sati po MST (18h po našem vremenu) i također će biti objavljen na Forever Living Products Global HQ Facebook stranici.

4. Datumi promocije. Prijave su moguće od 1. siječnja 2017. u ponoć MST (ili po našem vremenu 1. siječnja od 8 ujutro) do 31. siječnja 2017. u ponoć (odnosno 31. siječnja u 8 ujutro po našemu vremenu). 

Srodni proizvodi