Toon ons uw F.I.T. attributen

Of u nu een ouder bent die van hot naar her rent of een verwoed triathlon atleet die elke dag traint, er zijn van die zaken die belangrijk zijn voor uw F.I.T. routine. Iedereen heeft wel zo’n voorwerp dat zo onmisbaar is dat hij of zij niet zonder dat item het huis uitgaat! Van snacks tot koptelefoons en van smart watches tot elastiekjes! Wat is het voorwerp dat u altijd bij u moet hebben als u F.I.T. wordt?


Laat daarom uw F.I.T. spullen maar eens aan ons zien, waar u het ook stopt als u onderweg bent, en gebruik daarbij de hashtag #LookBetterFeelBetter on Facebook, Twitter and Instagram.We geven fantastische prijzen weg aan diegenen die de meest creatieve en gave combinaties delen, met F.I.T. spullen (ter waarde van bijna 300 euro) voor de Grand Prize winnaar die bekend gemaakt zal worden op 31 januari a.s. Laat zien wat u heeft! 

Regels & Richtlijnen: 


1. Hoe kunt u winnen


De winnende kandidaat wordt geselecteerd op basis van de getoonde creativiteit en kwaliteit. Inzendingen die medische of andere claims bevatten die niet toegestaan zijn, worden gezien als ongeldige inzendingen en kunnen worden gediskwalificeerd. Alle inzendingen moeten de volgende hashtag bevatten: #LookBetterFeelBetter en moeten publiek gedeeld worden op Twitter, Instagram of Facebook.  ​2. Geen aankoop nodig.


Wanneer u een aankoop doet van een product of dienst van Forever Living Products verhoogt dit niet uw kans om te winnen. Deze wedstrijd staat open voor Facebook-, Instagram-, en Twittergebruikers in alle landen waar Forever vertegenwoordigd is.


3. Prijzen.


De winnaars zullen elke vrijdag tussen 10 en 17 uur CMT – d.w.z vrijdag na 18.00 CET ( tot 01.00) worden geselecteerd en gepubliceerd op de Facebook pagina van het Hoofdkantoor van Forever Living Products (Global HQ Facebook Page) en op Instagram. De prijzen bestaan uit Forever Fast Break en Pro X2 repen en een selectie van producten met het F.I.T. logo. De Grand Prize winnaar ontvangt F.I.T. spullen met een waarde van bijna 300 euro. Een laatste winnaar wordt op 31 januari geselecteerd om 10 uur MST / 18.00 uur CET en bekendgemaakt op de Facbook pagina van het hoofdkantoor van Forever Living Products Global HQ. 


4.Looptijd van deze actie.


Inzendingen zijn geldig van 1 januari 2017 12 uur MST/ 18 uur CET tot 31 januari 2017 12 uur MST / 18 uur CET. 

Gerelateerde Producten