Pokažite nam vašu F.I.T. opremu

Bilo da ste roditelj koji je stalno u pokretu, ili pak strastveni triatlonac koji svakodnevno trenira, vaše F.I.T. navike su veoma bitni faktori svakodnevnice. Svako od nas ima neke stvari bez kojih jednostavno ne može da izađe iz kuće. Od grickalica, preko slušalica, pa sve do “pametnih” satova i gumenih poveza. Šta je ono što koristite da biste bili F.I.T.?

Pokažite nam vašu F.I.T. opremu, bez obzira gde je krijete kada ste u pokretu, koristeći hashtag #LookBetterFeelBetter na Facebook-u, Twitter-u i Instagramu. 

Uvek poklanjamo fantastične nagrade onima koji su najkreativniji i koji imaju fantastične ideje, uključujući u to prilagođenu opremu F.I.T. (u vrednosti $300) kao glavnu nagradu za pobednika takmičenja koje se završava 31. januara. Pokažite nam u čemu ste dobri!

 Pravila i saveti: 

1. Kako da pobedite. Pobednici takmičenja će biti izabrani po kriterijumu kvaliteta i kreativnosti. Prilozi koji sadrže medicinski materijal ili su neprilagođenog sadržaja neće biti uključeni u konkurenciju. Svi prilozi moraju imati hashtag  #LookBetterFeelBetter, kao i obavezu da budu postavljeni na Twitter, Instagram i/ili Facebook kako bi ušli u konkurenciju. 

2. Nije neophodna kupovina. Kupovina proizvoda ili usluga od kompanije Forever Living Products vam ne povećava šanse da pobedite. Takmičenje je namenjeno svim korisnicima naloga na Facebook-u i Instagram-u u svim državama u kojima posluje Forever.

3. Nagrade. Pobednici će biti birani svakog petka između 10 časova pre podne i 5 časova po podne (MST vremenska zona) i njihova imena i predlozi će biti objavljeni na Forever Living Products Global HQ Facebook stranici i Instagramu. Nagrade će se sastojati od proizvoda Forever Fast Break i Pro X2 čokoladica, kao i različite opreme sa oznakom Forever F.I.T. Pobednik celog takmičenja će dobiti opremu sa brendom F.I.T. u vrednosti od $300 USD. Pobednik celokupnog takmičenja će biti izabran 31. januara u 10 časova (MST vremenska zona) i promovisan na Facebook stranici Forever Living Products Global HQ. 

4. Termin promocije. Uzimamo u obzir predloge od 1. januara 2017. do ponoći 31. januara 2017. godine (MST vremenska zona).

Povezani proizvodi