Надграждаме съоръженията на Форевър

Когато става дума за продуктите ни, има едно нещо, с което Форевър много се гордее: качеството. Близо 40 години Форевър Ливинг Продъктс работи с любов и жар, за да предлага най-висококачественото алое от растението до продукта и до вас. 


В стремежа си да направим любимите ви продукти още по-хубави, наскоро значително подобрихме производствените си предприятия и плантации с алое. Дори досега да не сте се вълнували от случващото се в „кухнята“ на Форевър, сигурни сме, че тези нововъведения ще събудят интереса ви.


Юнивърсал алое 


Така се нарича компанията ни, която управлява нашите алое насаждения по света. В Доминиканската Република се простират хиляди декари алое, добавете към тях и плантациите ни в град Мишън, щата Тексас, и ще осъзнаете, че Форевър се е превърнала в лидер в отглеждането на тези невероятни растения.


Наскоро Форевър инвестира сериозно в обновяване на резервоарите, машините и технологиите, като ги замени с най-съвременното оборудване на пазара. Това мащабно начинание е доказателство за ангажимента на ръководството ни да гарантира, че нашите собственици на бизнес и клиенти получават само най-висококачественото алое.


„Юнивърсал алое“ пък съвсем наскоро стартира проект за разширяване на плантациите с алое, който включва ежемесечното им увеличаване с допълнителни декари насаждения. Така Форевър се развива и расте заедно с вашия бизнес. 

Алое Вера - Америка


Били ли сте някога в „Алое Вера – Америка“ (АВА) в Далас, щата Тексас? По-голямата част от продукцията, която реализираме в глобален мащаб, минава през АВА. Всъщност неотдавна предприятието ни постави нов рекорд, като само за една седмица разпрати по целия свят 92 големи 40-футови контейнера. Това е страшно много продукция!


„Алое Вера – Америка“ наскоро внедри и нова изключително скъпа система за единно планиране на ресурсите на предприятието. Може би звучи като сложен технически инструмент, но всъщност лесно ще разберете колко огромно влияние ще окаже върху управлението на наличностите и ефективното планиране на производството. Новата система ще даде възможност да се следи всяка стъпка от производствения процес, започвайки от търсенето на продукти. Тя ще позволи на служителите на АВА да планират поръчките на суровини така, че да задоволяват търсенето и да организират ефективно доставката на готовите продукти до вас. 


Доставката на суровини за производството на продуктите понякога може да отнеме и три месеца. А знаете, че всяка съставка, влязла в предприятията на Форевър, преминава през щателни изследвания, за да сме уверени в качеството ѝ, за което може да са нужни още няколко месеца. Така се случва да мине повече от половин година, преди продуктите да са готови за експедиция. Новата система ще даде възможност на АВА да планира дългосрочната си дейност по-добре, за да бъдат готовите продукти при вас, когато са ви необходими.  

Форевър нутрасютикъл 


През 2018-а всички ОРЛИ ще имат възможността да разгледат най-модерно оборудваното на фармацевтично ниво производствено предприятие за хранителни добавки във Финикс, щата Аризона. Вие също можете да бъдете част от това преживяване, като се квалифицирате за Мениджър ОРЕЛ! А още по-вълнуващото е, че ще видите тази последна дума на техниката в действие.


Скоро след като F15 буквално взриви света, Форевър нутрасютикъл инсталира нова машина, която да може да се справи с голямото търсене. Тя всъщност прави пакетите с блистери, които познавате от F15 и C9.


И това не е всичко, инсталирана бе чисто нова машина за пакетиране на АРГИ+, Форевър фибри и евентуално нови продукти в бъдеще в удобните пакетчета, които обичате. Редом и с новите машини за производство на таблетки, всичко това е само част от напълно обновеното оборудване на Форевър нутрасютикъл, което позволява на компанията ни да произвежда повече хранителни добавки и да отговори на повишеното пазарно търсене по света.

Форевър директ


Към този мащабен разпределителен център в Холандия АВА изпраща всички контейнери с продукти, предвидени за Европа и Африка. Тук се разпределят и разпращат продуктите за Европейския съюз, Източна Европа и Африка.


Много успешно начинание на Форевър директ е непосредствената куриерската услуга за Франция, Скандинавия, Германия, Австрия и Бенелюкс. В съоръжението се подготвят индивидуални пратки и се изпращат направо до собствениците на бизнес в тези държави. Така Форевър може да си позволи да задържи по-ниски цените на продуктите, като все така изпълнява поръчките бързо.


Освен това неотдавна във Форевър директ бяха инвестирани 1,8 млн. долара за увеличаване на капацитета на предприятието, тъй като европейският пазар продължава да расте. Това значително разширение ни помага да ускорим доставките и превръща Форевър директ в още ефективна брънка в нашия напълно затворен процес от растението до продукта и до вас.


Изпълвате ли се с Форевър гордост от всички тези производствени и технологични нововъведения? Използвайте хаштага #ForeverProud, за да споделите в социалните мрежи всичките ни поводи за гордост. А ако някога имате шанса да посетите някое от тези предприятия, непременно си направете снимки, споделете преживяното „в кухнята“ на Форевър и разкажете на всички как любимите ви Форевър продукти се появяват на бял свят.

Свързани продукти