Forever's Facilities krijgen een upgrade

Er is één ding waar Forever enorm trots op is en zich mee onderscheidt; de kwaliteit van haar producten! Forever Living Products werkt al bijna 40 jaar hard en met passie om ervoor te waken dat wanneer ons eindproduct bij u terecht komt het net zo’n hoge kwaliteit heeft als onze aloë vera planten.


Recent hebben onze productieafdelingen en plantages nog meer verbeteringen doorgevoerd om op deze manier de producten zelfs nog beter te maken. Indien u nog niet enthousiast was, wordt u dit zeker nadat we u hier meer over verteld hebben! Universal Aloe 

Alleen al onze Aloë Vera Plantages in de Dominicaanse Republiek beslaan enkele duizenden hectaren waar aloë wordt verbouwd. Tel de aloë in de Dominicaanse Republiek, de aloë op de plantage in Mission, Texas erbij op en dan is het duidelijk dat Forever is uitgegroeid tot een marktleider in het kweken van deze ongelooflijke planten.


Onlangs heeft Forever geïnvesteerd in de nieuwste technologie die er op de markt is om ervoor te zorgen dat dat al onze tanks, machines en apparatuur aan de hoogste eisen voldoen. Deze enorme taak heeft Forever op zich genomen om te zorgen dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst onze Forever Business Owners en klanten altijd van de aller hoogste kwaliteit aloë kunnen blijven voorzien.


Daarnaast is het voor Universal Aloe een speerpunt om voortdurende uitbreiding van landbouwgrond te realiseren. Dit om ervoor te zorgen dat de productie voor de aanlevering van de aloë, samen met jullie business meegroeit.  
Bent u ooit op bezoek geweest bij Aloe Vera of America (AVA) onze faciliteit in Dallas, Texas? 


Veel van onze producten die wereldwijd verkocht worden, zijn via AVA op hun eindbestemming terecht gekomen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat AVA recent een nieuw transportrecord heeft bereikt. Ze heeft maar liefst 92 containers verscheept in slechts 1 week! Dat zijn enorm veel producten!


Daarnaast heeft Aloe Vera of America ook nog eens miljoenen geïnvesteerd in een nieuw E.R.P. systeem wat staat voor: “Enterprise Resource Planning”. Dit mag dan heel erg ingewikkeld klinken, maar het komt er simpelweg op neer dat het gehele fabricageproces simpeler en veel efficiënter wordt. Het systeem geeft AVA inzicht in alle stappen van het productieproces en maakt het eenvoudig alles te monitoren. Hierdoor kan men tijdig zien; of, wanneer en hoeveel grondstoffen er aangeleverd dienen te worden. Dit stelt AVA in staat, er zeker van te zijn dat ze aan de vraag voldoen, en dat het transport vlekkeloos verloopt. 


Soms kan het wel drie maanden duren voordat AVA de ruwe materialen krijgt die benodigd zijn als grondstof voor haar producten. Vervolgens onderwerpt men bij de Forever faciliteit, alles wat er binnen komt, aan diverse uitgebreide kwaliteitstesten. Het kan dan ook zo maar voorkomen, dat er een half jaar overheen is gegaan, voordat de producten klaar zijn om verscheept te worden. Het nieuwe ERP-Systeem zorgt ervoor dat AVA veel beter vooruit kan plannen en u altijd uw producten krijgt wanneer u ze nodig heeft.Forever Nutraceutical 

In 2018, hebben alle Eagle Managers de mogelijkheid om de Nutraceutical Faciliteit in Phoenix Arizona te bezichtigen en hier een uitgebreide rondleiding te krijgen. Wat is opwindender dan om zelf deze nieuwste technologie en apparatuur in actie te zien. Wees getuige van hoe al die kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen worden gemaakt.


Als u zich kwalificeert voor de Eagle Manager Incentive kunt u hier deel van uitmaken! Sinds F15 internationaal is geïntroduceerd, heeft Forever Nutraceutical speciaal hiervoor een nieuwe machine moeten ontwikkelen om deze groei te kunnen bijbenen. Deze machine produceert de handige doordrukstrips waardoor de supplementen zeer eenvoudig te doseren zijn. U herkent deze vast wel uit de F15 en C9 pakketten.


Ook voor het verpakken van de ARGI+ en Forever Fiber in de handige sticks, was het om de vraag aan te kunnen  noodzakelijk om een nieuwe machine te ontwikkelen. In de toekomt verwachten wij dat dit voor nog veel meer producten het geval zal zijn. Dit is slechts nog maar een kleine greep uit het technisch vernuft, dat in de vorm van machines, bij Forever Nutraceutical te vinden zal zijn. Zo staat er onder andere ook een nieuwe tablettenmachine. Forever heeft de hulp van deze machines zeer hard nodig, om aan de omvangrijke wereldwijd toegenomen vraag naar deze supplementen, te voldoen.  

Forever Direct


Naar dit gigantische distributiecentrum in Oud Gastel stuurt AVA al zijn containers bestemt voor de gehele Europese en Afrikaanse markt. Nadat al deze goederen door werknemers in kleinere zendingen zijn verdeeld, gaan de producten verder richting de EU, Oost-Europa en Afrika.


Een innovatie die zeer succesvol is gebleken voor Forever Direct, is de “Pick & pack service”, voor Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en de Benelux. Deze faciliteit voorziet in de mogelijkheid om individuele orders te verpakken en direct naar de FBO’s in deze landen te sturen. Deze service zorgt ervoor dat de kosten laag kunnen blijven en daarnaast ook nog eens snel is!


Forever Direct kan enthousiast melden dat het recent meer dan anderhalf miljoen euro heeft geïnvesteerd om zo zijn capaciteit te verhogen. Met de steeds maar groeiende Europese markt helpt deze uitbreiding Forever zowel het proces ”van plant tot product” alsmede de distributie zo nog sneller en efficiënter te kunnen uitvoeren.


Voelt u zich na het lezen over deze ongelofelijke staaltjes nieuwe technologie en productie updates ook zo #ForeverProud? Deel het op social media met de hashtag! Mocht je de kans krijgen een tour door onze faciliteiten te maken, en zelf te aanschouwen wat een werk erin steekt om jouw favoriete Forever producten tot leven te wekken? Vergeet dan niet om foto’s te maken en deel uw ervaring, wanneer u geniet van dit unieke kijkje achter de schermen.