Forever Giving širom sveta pomaže deci kojima je pomoć zaista potrebna

Pomoć i samo jedne osobe doprinosi pozitivnim promenama! Svojom donacijom preko Forever Givinga* i Vi možete pomoći u sprovođenju naše misije. Deca su naša budućnost, zato smo Forever Giving registrovali kao neprofitnu organizaciju koja ima za cilj da poboljša kvalitet života dece širom sveta. Pružajući im materijalna sredstva, objekte i obrazovanje, borimo se protiv siromaštva, gladi i nedovoljne lekarske nege. 

Forever Giving projekti

Saradnja sa organizacijom Stop Hunger Now (Zaustavimo Glad Sada) u Johanesburgu, Južna Afrika

U Johanesburgu u Južnoj Africi, gde je održan Global Rally 2016. godine, Forever Giving u saradnji sa organizacijom Stop Hunger Now je donirao 500.000 obroka u vrednosti oko 95.000 USD za decu na tom području. Forever Living Products je tokom Global Rallya dobio priliku da pakuje obroke i poseti jedan od distributivnih centara organizacije Stop Hunger Now.


21. maja 2017. godine Forever Mađarska i Balkanska regija priključiće se predivnoj inicijativi „Stop Hunger Now - Zaustavimo Glad Sada!”. Na rođendanskoj proslavi u centrali Forevera (1184 Budapest, Nefelejcs 9-11.) u velikoj sali, zajedno ćemo da pripremimo 30 000 obroka. Prijave poslovnih saradnika koji žele da učestvuju u ovoj dobrovoljnoj humanitarnoj akciji, očekujemo najkasnije do 31. marta 2017. na e-mail: office@flp.co.rs

Podrška u Feniksu, Arizona 

Forever Giving je Scottsdale Rotary klubu pružio pomoć u organizaciji posebnog dana za posebnu decu. Ovaj događaj je organizovan u čast porodica dece s posebnim potrebama u Feniksu. Više od tri hiljade ljudi učestvovalo je u događaju koji je bio pun veselja, nade i doživljaja za ceo život.

Brza reakcija nakon zemljotresa u Nepalu

U aprilu 2015. godine, Nepal je pogodio snažan zemljotres. Prema procenama, smrtno je stradalo oko pet i po hiljada ljudi, a broj povređenih, nestalih i onih koji su ostali bez svojih domova je toliki, da je nemoguće tačno ustanoviti. Forever Giving je odmah reagovao i donirao 20.000 USD u korist CARE International da pomogne u hitnom obezbeđivanju prihvatilišta i paketa za higijenu onima koji su ostali bez krova nad glavom.

Kako Vi možete pomoći putem Amazon Smilea

Jednostavno možete podržati Forever Giving tako što ćete obaviti kupovinu na Amazonu kao i do sada! Svakom kupovinom donirate potrebnima.


Proces prijave:


1. Pristupite stranici AmazonSmile.com, https://smile.amazon.com/ch/90-0511110 i Forever Philanthropies Inc. će biti prikazana kao fondacija koju želite da podržite.


2. Prijavite se sa svojim Amazon korisničkim podacima.


3. Kupujte na Amazonu putem linka http://smile.amazon.com i 0.5% od vrednosti vaše kupovine dobija Forever Giving.

Pomozite u saradnji sa Forever Giving

Jedan od naših osnovih ciljeva je omogućiti ljudima priliku putem koje i oni mogu da učestvuju u donacijama, jednokratno ili redovno. Dajemo obećanje da ćemo Vaš doprinos smatrati aktivnim partnerskim radom na polju zajedničke borbe protiv gladi, siromaštva, posledica prirodnih katastrofa i epidemija.

Vaša će donacija biti 100% prosleđena onima kojima je pomoć potrebna. Ponosni smo na transparentnost naše organizacije, i ne morate nikad brinuti, dospeva li Vaša donacija potrebnima. 

Odlučite da u 2017. napravite promenu! Posetite stranicu http://forever-giving.org/donate i dajte svoj doprinos poboljšanju života dece kojima je pomoć potrebna.

*Forever Giving 501(c)(3) je registrovana kao neprofitna organizacija u Sjedinjenim Američkim Državama. Donacije znače poreznu olakšicu u slučaju plaćanja poreza u SAD. Molimo Vas da se po pitanju odbijanja vrednosti donacije od porezne osnovice konsultujete sa svojim knjigovodstvom. Sve donacije su zabeležene u SAD.