A Forever Giving világszerte segít a rászoruló gyermekeken

Egyetlen személy segítsége is hozzájárul a pozitív változáshoz, TE is segíthetsz küldetésünk teljesítésében Forever Giving adományoddal. A gyermekek jelentik a jövőt, ezért regisztráltuk a Forever Givinget olyan non-profit szervezetként*, amelynek célja az, hogy javulást érjünk el a gyermekek életminőségében az egész világon, mégpedig azáltal, hogy anyagi forrást, felszerelést és oktatást biztosítunk, így küzdve a szegénység, éhezés és a hiányos orvosi szolgáltatások ellen. Forever Giving projektek

Együttműködés a Stop Hunger Now – Állítsuk meg az éhezést - elnevezésű szervezettel Johannesburgban, Dél-Afrikában


A 2016-os Global Rally helyszíne Johannesburg, Dél-Afrika volt, ahol a Forever Giving a „Stop Hunger Now – Állítsuk meg az éhezést!” elnevezésű szervezettel együttműködött, hogy több mint  95,000 USD értékben mintegy 500,000 ételcsomagot adományozzon a környéken élő gyermekek számára. A Forever Living Products lehetőséget kapott arra, hogy a Global Rally ideje alatt ételeket csomagoljon össze, és látogatást tegyen a Stop Hunger Now egyik elosztóközpontjában.

2017. május 21-én a Forever Magyarország és Balkán régió is csatlakozik a csodálatos „Stop Hunger Now – Állítsuk meg az éhezést!” kezdeményezéshez. A Manager Találkozón Központi Raktáráruházunk (1184 Budapest, Nefelejcs utca 9-11.) nagy előadőtermében készítünk el közösen 30.000 ételcsomagot. Legkésőbb március 31-ig az flpbudapest@flpseeu.hu e-mail címre várjuk azon Managerek jelentkezését, akik szívesen részt vesznek ebben a csapatépítő, önkéntes munkában.Támogatás Phoenixben, Arizonában

A Forever Giving a Scottsdale Rotary Club számára nyújtott segítséget ahhoz, hogy különleges gyermekek számára egy különleges napot szervezzen meg. Ezt az eseményt a Phoenixben és környékén élő speciális igényű gyermekek és családjuk tiszteletére hozták létre. Több mint háromezer ember vehetett részt ezen a különleges napon, amely tele volt örömmel, reménnyel és életre szóló emlékkel.

Azonnali reagálás a nepáli földrengés után

2015 áprilisában súlyos földrengés pusztított Nepálban. Becslések szerint legalább ötezer-ötszázan meghaltak, a sérültek, eltűntek és hajléktalanná váltak száma pedig akkora, hogy pontosan meg sem lehetett állapítani. A Forever Giving azonnal cselekedett, és 20,000 dollárt adományozott a CARE International részére, hogy segítsen sürgősen menedéket és higiéniai csomagokat biztosítani azoknak, akik elvesztették otthonukat. Hogyan segíthetsz az Amazon Smile-on keresztül?


Egyszerűen támogathatod a Forever Givinget, csak vásárolj az Amazonon úgy, ahogy eddig is tetted! Minden vásárlásoddal adni is tudsz a rászorulóknak.


A bejelentkezés menete:


1. Lépj be az AmazonSmile.com-ra, https://smile.amazon.com/ch/90-0511110, és a Forever Philanthropies Inc. fog megjelenni az általad támogatott alapítványként.


2. Jelentkezz be az Amazon felhasználói adataiddal!


3. Vásárolj az Amazonon ezen a linken keresztül: http://smile.amazon.com ,és a vásárlásod értékének 0.5%-a Forever Givinghez jut el.

Segíts a Forever Givinggel együttműködve!


Az egyik elsődleges célunk, hogy az embereknek olyan lehetőséget biztosítsunk, amelynek segítségével ők is részt vehetnek és adományozhatnak akár egyszeri alkalommal, akár rendszeresen. Megígérjük, hogy a hozzájárulásodat munkának tekintjük, azt, hogy partnerként velünk együtt küzdesz a szegénység, éhezés, természeti katasztrófák és járványok ellen.


Biztosítunk arról, hogy az adományod 100%-a közvetlenül a támogatásban részesülők számára juttatjuk el. Büszkék vagyunk az átláthatóságunkra, így soha nem kell aggódnod, hogy az adományod eljutott-e a rászorulóknak.


Döntsd el, hogy 2017-ben változtatsz! Tekintsd meg most a Forever Giving honlapját, hogy hozzájárulhass a rászoruló gyermek életének jobbá tételéhez: http://forever-giving.org/donate 


*A Forever Giving 501(c)(3) non-profit szervezetként van bejegyezve az Amerika Egyesült Államokban. A hozzájárulások levonhatóak az adóból amerikai adózás esetén. Kérjük, hogy érdeklődj könyvelődnél annak megállapítására, hogy az adomány levonható-e az adódból. Minden adományt USD-ben adunk meg.