Forever Giving - un impact Global pentru copiii care au nevoie

O persoana poate face diferenta, iar tu poti fi parte din aceasta misiune donand pentru Forever Giving. Copiii sunt viitorul, de aceea ne concentram sa facem diferenta prin strangerea de fonduri pentru diverse facilitati, pentru educatie, pentru a lupta impotriva foametei si pentru a oferi servii medicale copiilor.

Proiecte recente ale Forever Giving

Parteneriatul in proiectul Stop Hunger Now din Johannesburg, Africa de Sud

Raliu Global din 2016 ne-a condus in Johannesburg, Africa de Sud, acolo unde Forever Giving, in parteneriat cu  fundatia Stop Hunger Now, a donat copiilor din zona peste 95.000 de dolari, adica aproximativ 500.000 de portii de mancare. Reprezentantii Forever Living Products au avut oportunitatea sa ajute la impachetarea produselor pe parcursul Raliului Global  si sa viziteze una din locatiile in care isi desfasoara activtatea Fundatia Stop Hunger Now.

Giving Back Locally din Phoenix, Arizona

Forever Giving a donat  o suma importanta catre Rotary Club – Scottsdale, pentru a ajuta la organizarea evenimentului Special Day for Special Kids. Acesta este un eveniment dedicat familiilor cu copii cu nevoi speciale din Phoenix, Arizona. Peste 3000 de persoane au avut parte de o zi cu bucurie, speranta si momente unice in viata.

A Swift Response to Nepal Earthquake

In aprilie 2015, Nepalul a fost lovit de un cutremur devastator. Autoritatile au estimat peste 5.500 de decedati si disparuti. Numarul celor ramasi fara locuinta a fost imposibil de estimat. Forever Giving a reactionat si a donat 20.000 de dolari catre fundatia Care International pentru a procura truse de igiena si materiale de stricta necesitate pentru sinistrati.

How You Can Help with Amazon Smile

Sezonul sarbatorilor este un moment perferct pentru a da inapoi, iar acum, prin cumpararea cadourilor, vei putea darui. Cu ajutorul platformei Amazon Smile, vei putea ajuta Forever Giving prin simpla cumpararea cadourilor de pe Amazon. Este un modalitate perfecta de a dauri la fiecare achizitie.


Cum te inscrii:


1. Acceseaza https://smile.amazon.com/ch/90-0511110 si Forever Philanthropies Inc. O sa apara ca suport caritabil.


2. Conecteaza-te folosind Amazon Login.


3. Fa cumparaturi pe Amavon accesand http://smile.amazon.com si 0,5% din valoarea cumparaturilor tale va fi donata catre Forever Giving.Fa diferenta donand catre Forever Giving

Unul dintre obiectivele noastre principale este acela de a le oferi oamenilor o metoda de implicare prin donatii regulate sau unice. Ne propunem ca impreuna cu voi sa luptam impotriva saraciei, a foametei si a dezastrelor naturale.

 


Va asigurnam ca toate donatiile vor ajunge direct la cei ce au nevoie. Ne mandrim cu transparenta, deci nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu donatiile voastre.

Cu ocazia acestor sarbatori si in 2017, fa diferenta! Viziteaza acum http://forever-giving.org/donate si doneaza, pentru ca impreuna sa putem avea un impact pozitiv in campaniile noastre.


Forever Giving este inregistrata ca organizatie non-profit in Statele Unite. Pentru informatii despre deductibilitatea taxelor va rugam sa consultati legilastia interna. Toate donatiile vor fi prezentate in USD.