Forever Move - Povratite mladalačku nezavisnost

Zamislite da možete slobodno da se krećete, bez ograničenja i bolova. Sposobnost kretanja se često uzima zdravo za gotovo, ali u suštini je nešto više od pokretanja mišića i zglobova. Pokreti bez granice vam daju slobodu da ubrzate ka postavljenim ciljevima. 

Znamo kako vi fizički osetite efekte svega onog što se dešava u vašem okruženju - ličnom, poslovnom, društvenom i emotivnom. Nakon svega, ova ideja i naša filozofija je došla iz slogana „Izgledaj bolje. Osećaj se bolje”.

Zbog toga smo osmislili Forever Move™prirodnu mešavinu dva moćna sastojka koji održavaju zdrave mišiće i zglobove, a do sada nigde na svetu uparenih!

Dugo je već poznato da glukozamin i hondroitin pomažu zglobovima i mišićima - ali mi želimo više od toga. Potrebno nam je nešto što brže deluje, sa kliničkim ispitivanjima, pa smo izvukli najbolje iz nauke i prirode i stvorili kombinaciju koja je dala rezultate za, ne manje od 7 do 10 dana. Potvrđeno je da je čak 5 puta efikasnija od samih glukozamina i hondroitina!

Opna ljuske jajeta, nazvana NEM®, je prirodan izvor sastojaka koji proizvode hondroitin, hijaluronsku kiselinu, kolagen i glukozaminoglikene. Ovaj naučno dokazan, odličan sastojak pospešuje anmplitudu pokreta, poboljšava stanje i fleksibilnost zglobova, čini hrskavicu zdravom, smanjuje bol u zglobovima i ubrzava oporavak nakon vežbanja. Ko bi samo pomislio da takav sastojak može da bude tako moćan? 

Svemu tome smo dodali još jedan petentiran sastojak: kurkumin iz kurkume, i to ne u bilo kakvom obliku, već u obliku BioCurc koja poseduje novu tehnologiju spajanja sastojaka i njihove emulzije. Kurkuma je oduvek bila poznata kao biljka koja podržava zdrave zglobove, proizvodi antioksidanse, ali ovaj patentiran proces omogućuje čak do 200% veću bioraspoloživost - čineći maksimalnu apsorpciju u telu kako bi se ovaj fantastičan sastojak iskoristio. 

Poznato je da priroda uvek nagrađuje svojim fantastičnim korisnim dejstvima, i veoma smo zahvalni nauci da je izolovala i usavršila ove sastojke, dajući nam fantastičan proizvod.