FOREVER ZOEKT FANS!

Forever is een wonderlijk bedrijf dat veel dingen iets anders doet dan traditionele bedrijven. Lees verder om te lezen hoe wij ons precies onderscheiden.

Forever Living Products is een wonderlijk bedrijf. Hier pakken wij sommige zaken heel anders aan dan in traditionele bedrijven. Zo hebben wij bij Forever gekozen om ons bij de productontwikkeling niet te laten leiden door de vraag hoe wij onze producten zo goedkoop mogelijk kunnen produceren. Maar door de vraag: “Hoe kunnen wij onze producten produceren met de hoogst beschikbare kwaliteit om deze zo waardevol mogelijk te maken?”

Vandaar dat de aloë vera based health & beautyproducten in ons assortiment stuk voor stuk hun geld meer dan waard zijn. Ons bedrijf groeit niet alleen hard vanwege de fantastische productkwaliteit. Minstens zo belangrijk voor dit succes zijn onze Forever Business Owners (FBO’s). Onze producten liggen niet in de winkels, maar worden door onze FBO’s aan de man of vrouw gebracht. Zij zijn geen verkopers in de traditionele zin van het woord, maar fans van Forever die door het delen van hun enthousiasme op basis van eigen (gebruiks-)ervaring inkomsten kunnen verwerven. Hierbij maken zij vooral gebruik van hun eigen sociale netwerk. Waar veel bedrijven moeite hebben met het hoofd boven water te houden, groeit Forever al enkele jaren met dubbele groeicijfers. Dit bewijst het slagen van ons concept!
Eén van de principes van ons bedrijfsconcept is dat veel FBO’s met ieder een beperkte klantenkring samen tóch veel business kunnen genereren. Onze actieve FBO’s zijn altijd op zoek naar nieuwe fans die met hun enthousiasme ook inkomsten willen verwerven. Misschien is het niets voor u, maar mocht u dus ooit worden aangesproken door één van onze FBO’s luister dan eens aandachtig en sta open voor zijn of haar verhaal.

Het kan de start van een nieuw en uitdagend avontuur in uw leven zijn!

Managing Director Benelux - Peter Boots