Global Rally 2017: Een unieke ervaring

 
April 2-10, 2017 marked a week of festivities, celebration and business training that only happens once a year for Forever Business Owners around the world. There's nothing like the experience that FBOs get each April and yet, there are no two Global Rallies that are the same. We've been to Hawaii, London, Singapore, Johannesburg and this year, we traveled to the desert to meet in Dubai! 
 


2-10 April 2017 Een week van festiviteiten, feesten en business trainingen die slechts één keer per jaar voor Forever Business Owners van de hele wereld plaats vindt. Er is niets mooiers dan de belevenis die onze FBO’s ieder jaar in april mogen ervaren en toch is er geen enkele Global Rally hetzelfde. We zijn naar Hawaii, Londen, Singapore en Johannesburg geweest. En dit jaar hebben wij door de woestijn gereisd in Dubai!


Duizenden FBO's begonnen aan een reis met onze gastvrije gastheren in het Midden-Oosten, waar zij de kans hadden om in het epicentrum van Dubai te verblijven. De skyline schitterde met moderne architectuur, waar men ook keek. Sommigen hadden een prachtig uitzicht op de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, andere keken uit op de iconische Burj Al Arab.


Om te kunnen kwalificeren voor deze geheel verzorgde week, dienen FBO's in een kalenderjaar minstens 1.500 Case Credits hebben behaald of zich hebben gekwalificeerd voor de Chairman’s Bonus Incentive. Duizenden FBO’s hebben zich afgelopen jaar gekwalificeerd om de luxe van Dubai te ervaren en op 7 en 8 april de Global Rally bij te wonen. Waarom? Omdat het echt een unieke ervaring is!De week begon in weelde

De pret begint elk jaar al bij het uitnodigen van onze topleiders binnen Forever; de 5K gekwalificeerden en het Global Leadership Team, voor een dag training, netwerken en plezier. 5K gekwalificeerden kregen de kans om speciale trainingen bij te wonen van de leiders van Forever, maar ook om andere top FBO’s te ontmoeten om kennis, tips & trucs en ervaringen met elkaar te delen. Maar dit was nog niet alles wat deze dag in petto had voor onze leiders!

Ze stapten in 4-x-4 auto's en reden door de woestijnduinen om hun 5K Diner-bestemming te bereiken. Het was een magische avond met onder andere Forever gerelateerde henna tatoeages, “hookah lounging”, buikdansen en kameelritten. Elk jaar worden 5K-gekwalificeerden getrakteerd op een luxe ervaring die uniek is voor onze Global Rally-bestemming,  speciaal voor hun.


Nog een voordeel van de 5K kwalificatie? Iedereen die zich voor de eerste keer 5K kwalificeert, krijgt de mogelijkheid deel te nemen aan het Eagle Manager’s Retreat het jaar erop! Dus de eerste keer 5K gekwalificeerden van nu mogen in 2018 naar Phoenix, Arizona voor nog meer geweldige trainingen, netwerken en feesten!

Een beetje werk, een beetje plezier
Het tempo liep al snel naar een van de meer opwindende delen van de week, namelijk de productlancering. Twee nieuwe Forever producten werden onthuld voor 2.5K gekwalificeerden en hoger. Voor dit niveau kwalificeren betekent als eerste een training te mogen volgen over deze geweldige producten. Dit jaar over de Forever Move™ en infinite by Forever ™. Ze hebben ook de gelegenheid gekregen zich te verdiepen in de Forever F.I.T. app die geweldige ondersteuning biedt voor de C9, F15 en Vital5. 

Tijdens de Global Rally is de dag vol met activiteiten voor FBO’s altijd een manier om de spieren los te maken en te genieten van deze exotische bestemming met vrienden en familie. Dit jaar zijn onze FBO's naar het Atlantis Aquaventure waterpark gegaan voor een Forever Move™ themadag! Ze probeerden met veel plezier de waterglijbanen uit, heerlijk in de zon  met hun Forever Move™ zonnebrillen op.


Donderdag ging iedereen weer aan het “werk” , een training voor gekwalificeerden ter voorbereiding op een belangrijke stap in de Forever Business - de Eagle Manager Incentive. Voor de gekwalificeerden van de Global Rally is de “Fly Like an Eagle Training” een begrip om de mindset en praktische zakelijke tips in zich op te nemen voor het kunnen behalen van deze grootse incentive. Dit jaar was een speciale gast aanwezig bij Forever om te zien waar het bedrijf allemaal om draait. Zijn hoogheid Sjeik Hamdan bin Mohammed Al Maktoum, Kroonprins van Dubai, nam de tijd om de training bij te wonen en te praten met Forever Executives. 

Honderden Chairman’s Bonus gekwalificeerden kregen die avond hun cheques, met de prachtige wereldberoemde Burj Al Arab op de achtergrond. Zelfs Gregg Maughan en het Forever Executive Team waren verrast toen op de Burj Al Arab het Forever-logo verscheen en een groots scherm met vuurwerk waarop het aftellen van het onthullen van de grote cheques te zien was.  795 FBO's onthulden hun cheques met een gezamenlijk bedrag van $8 miljoen dollar, en dit alleen al bij de Chairman’s Bonus Party!


The grote show

De week bereikt haar hoogtepunt van de Global Rally, de twee Rally dagen met heel veel entertainment. Dit jaar zijn 12.000 FBO’s getuige geweest van hoe hun teamleden hun Chairman’s bonus cheques in ontvangst namen, groots entertainment, inspirerende speeches van Forever leiders en het laatste nieuws van Forever inclusief de bekendmaking van de locaties waar volgend jaar het Eagle Manager’s Retreat en Global Rally gehouden gaan worden.

Van afdingen in de Souks in oud Dubai tot het wrijven van de magische lamp bij de waarzegster, FBO’s hebben hard gewerkt voor hun cheques! Meer dan $26 miljoen werd uitgekeerd aan degenen die hun Chairman’s Bonus cheque verdiend hebben, met als topper het enorme bedrag van $1,1 miljoen voor Rolf Kipp, de nummer één FBO ter wereld.Het entertainment bij de Global Rally is elk jaar van wereldklasse en in Dubai was het ook weer helemaal top. Er waren epische dansfeesten met een F.I.T. Workout instructeur die de menigte in beweging kreeg, een schitterende circus act en de bloedstollende beats van de Dhol Foundation Drummers. Kijkend naar de menigte waren er tientallen nationaliteiten samen in één ruimte aan het zingen, dansen en juichen.


FBO’s hadden de gelegenheid de gepassioneerde #ForeverProud verhalen van de Forever leiders te horen. We hebben een update gekregen over de voortgang van Forever Giving en haar doel om 1 miljoen maaltijden te realiseren met Rise Against Hunger. Tenslotte waren alle ogen gericht op Gregg Maughan met zijn inspirerende slotwoord waarin hij de overeenkomsten van de dappere visie in Dubai vergelijkt met de toekomst visie van onze Forever Business.  
Er is zoveel te beleven wanneer u zich kwalificeert voor de Global Rally, waar wacht u nog op? Volgend jaar gaan voor de Global Rally en het Eagle Manager’s Retreat naar huis om 40 jaar Forever te vieren, wij hopen u daar te zien! 

Om de volledige Global Rally video’s van dit jaar te zien, klik hier foreverliving.com/page/video. Alle foto’s kunt u vinden op Forever Fotos.