Global Rally 2018: Forever komt naar huis

Sommigen zouden zeggen dat de Global Rally de epische jaarafsluiting is in de Forever business, ook al is de Global Rally in april. Van het uitdelen van miljoenen dollars aan  Chairman’s Bonus cheques,  tot de introductie van nieuwe producten en de top verkoop landen, de gebeurtenissen tijdens de Global Rally zijn de grote finale van de persoonlijke reizen van elke FBO en het succes van weer een Forever jaar.

2018 markeert 40 sterke jaren in het bedrijfsleven en om dit te vieren, gaan wij naar huis!

Van 22 tot 30 april 2018 hebben de Global Rally gekwalificeerden de gelegenheid om Dallas, Texas te ervaren evenals de vele attracties die het zo’n speciale plek maken voor de Forever familie. Thuis van Aloe Vera of America en drie van haar aloë plantages. Texas is niet alleen de perfecte plek om 40 jaar Forever te vieren, maar ook een prachtige plek om terug te keren naar onze Forever roots.

Thuis met Forever
 


Aloe Vera of America in Dallas. TX is wereldwijd de productie hoeksteen van de gehele aloë vera organisatie. Hiervandaan beheren wij de plantages in Texas en Dominicaanse Republiek  en de verwerkingsfaciliteit in Mission, Texas, die ieder jaar ruim 30 miljoen liter Aloe Vera gel en vele andere succesvolle producten met aloë vera produceert.


Dus, waarop kunt u zich verheugen wanneer u zich kwalificeert voor de Global Rally volgend jaar? Het is niet alleen de kans om enkele innerlijke werkingen te zien van Forever USA, het is de gelegenheid uw netwerk wereldwijd uit te breiden, meer verdieping te krijgen in een groot deel van Forever’s verticale integratie en waarom Forever wereldwijd zo’n geweldige opportunity is.

Heeft u altijd al willen weten hoe het echt is om in een Forever faciliteit werken, of hoe het voelt om een aloë vera plant te zien transformeren in de gel waar we zo gek op zijn? Dit is uw kans om dat in het echt mee te maken!

Zoekt u nog een andere verbinding met Forever? Forever Resorts bezit en exploiteert meer dan 40 unieke verblijven, vakantie en entertainment accommodaties verspreid door de Verenigde Staten. Echter, de Southfork Ranch is toch wel één van onze favorieten! Vaak ook wel ’s werelds beroemdste ranch genoemd, het was namelijk de set voor de CBS tv serie “Dallas”. Gekwalificeerde FBO’s krijgen tijdens het evenement de gelegenheid deze boeiende en historische locatie te verkennen.

Meer over Dallas 
 


Wist u dat Dallas de nummer 1 bestemming is van Texas? Met meer dan 12.000 eetgelegenheden en een bevolking van 4,6 miljoen. Deze uitgestrekte stad heeft een zuidelijke charme met een unieke mix van modern en cowboy cultuur en veel bezienswaardigheden.


Bezoek een van de vele musea, verken de enorme “sport-scene”, maak een uitstapje naar het Texas paarden park voor een ochtend rit, of ga naar de top van de Reunion Tower GeO-Dec voor het adembenemende uitzicht over de stad.


Wij verheugen ons erop u “welkom thuis” te heten volgend jaar!


 

Gerelateerde Producten