Глобално рали 2018: Форевър се завръща у дома

Някои биха казали, че Глобалното рали е тържествен завършек на всяка година във Форевър бизнеса, въпреки че се провежда през април. От раздаването на милиони долари в чекове от програма Chairman's Bonus до представянето на новите продукти и най-добрите държави в компанията – случващото се на световната ни среща е грандиозен финал в личното пътешествие на всеки СФБ и обобщава успехите през поредната година във Форевър.


2018-а бележи 40 силни години в бизнеса и затова се завръщаме у дома, за да ги отпразнуваме!


Между 22 и 30 април всички квалификанти за Глобалното рали ще имат възможност да посетят впечатляващия Далас в щата Тексас и да се насладят на многобройните атракции, които го превръщат в специално място за семейството на Форевър. Дом на фабриката ни „Алое Вера – Америка“ и на една от трите ни плантации с любимото растение, Тексас е не само идеалното място да отбележим 40-ия си юбилей, но е и великолепно пространство да се върнем към корените на Форевър.


У дома с Форевър


Освен производствена база „Алое Вера – Америка“ в Далас е крайъгълен камък и за цялата ни алое дейност по света. Оттук управляваме плантациите си в Тексас и Доминиканската Република, преработвателното предприятие в град Мишън, щата Тексас, над 30 милиона литра гел от алое вера годишно и изработването на многобройните ни успешни продукти от алое вера.


С какво ще ви зарадваме, ако се квалифицирате за Глобалното рали догодина? Не само ще имате шанс да надникнете зад кулисите на Форевър в САЩ, но също и да разширите глобалния си бизнес, да научите повече за голяма част от напълно затворения ни цикъл на производство, както и да вкусите от онова, което превръща Форевър в най-добрата бизнес възможност на света.


Искате ли да разберете какво е да работите в предприятие на Форевър или да видите как току-що откъснатите листа се преобразуват в гела от алое вера, който толкова обичаме? Квалификацията за Глобалното рали е шансът ви да изживеете всичко това и още много!


Ако пък търсите и друг начин да се свържете с компанията ни, курорти Форевър е отличен избор! Дъщерната ни компания притежава и управлява над 40 уникални туристически бази за почивка и забавление из целите Съединени Щати, но ранчото Саутфорк е сред любимите ни! Често наричано „най-прочутото ранчо в света“, то е арена на действието в телевизионния сериал „Далас“. По време на Глобалното рали квалифицираните собственици на Форевър бизнес ще имат възможност да посетят и разгледат този вълнуващ исторически имот на Форевър.


Още за Далас


Знаете ли, че Далас е най-предпочитаната дестинация за посещаващите Тексас? Със своите над 12 000 заведения за хранене и 4,6 милиона жители, този обширен град носи чара на Юга – уникална смесица от модерна и каубойска култура, изпъстрена с разнообразие от забележителности и атракции.


Посетете един от множеството музеи в квартала на изкуствата в Далас, разположени само на 19 преки един от друг, потопете се в богатата спортна сцена на града, идете до Тексаския конен парк за утринна езда или се изкачете на върха на високата 171 метра кула Реюнион, за да се насладите на зашеметяваща панорама на града.


Нямаме търпение догодина да ви приветстваме у дома!

Свързани продукти