Global Rally 2018: Forever se vraća kući

Neki će reći kako je Global Rally epski zaključak godišnjeg poslovanja u Foreveru, iako se održava u aprilu. Od uručivanja miliona dolara putem Chairman's Bonus čekova do predstavljanja novih proizvoda i proglašavanja najuspešnijih država po ostvarenom prometu, događaji na Global Rally-ju su veliko finale ličnog putovanja svakog FPS i uspeh još jedne godine provedene u Foreveru.

2018. godina predstavlja uspešnih 40 godina u poslovanju i vraćamo se kući kako bi proslavili svečanu priliku!

Od 22. do 30. aprila 2018., kvalifikovani saradnici za Global Rally će imati priliku da dožive Dalas u Teksasu i njegove atrakcije koje ga čine posebnim mestom za Forever. Dom Aloe Vera of America i jedna od tri plantaže aloje, Teksas nije samo savršeno mesto za proslavu 40-godišnjice poslovanja već i pravo mesto za povratak korenima Forevera.

Kod kuće sa Foreverom

Aloe Vera of America u Dalasu je manifakturni ključ našeg poslovanja širom sveta. Odavde nadgledamo plantaže u Teksasu i Dominikanskoj Republici, postrojenja za preradu u Missionu (Tx), proizvodnju preko 8 miliona galona Aloe Vera gela svake godine, kao i proizvodnju brojnih uspešnih linija proizvoda od Aloe Vere.

Dakle, čemu se možete nadati ako se kvalifikujete za Global Rally? Osim prilike da vidite radne procese unutar Forevera u SAD-u, imaćete priliku da proširite svoje globalno poslovanje, naučite više o važnosti uloge vertikalne integracije i dobićete uvid u razlog zašto je upravo Forever najbolja poslovna šansa.

Od samog početka vas interesuje kako je to raditi u Forever pogonu ili gledati kako se biljka Aloe Vera pretvara u gel koji toliko volimo? Ovo je vaša prilika da doživite sve navedeno i više!

Tražite novu priliku za povezivanje sa Foreverom? Forever Resorts je vlasnik i upravnik više od 40 jedinstvenih smeštajnih odmarališta i poseda za zabavu širom Sjedinjenih Američkih Država. Ipak, Southfork ranč nam je jedan od najdražih! Često nazivan „Najpoznatijim svetskim rančem“, poslužio je kao lokacija za snimanje poznate serije „Dallas”. Kvalifikovani poslovni saradnici će imati priliku da istraže ovo uzbudljivo i istorijsko Foreverovo imanje tokom Rally-ja.

Više o Dalasu

Da li ste znali da je Dalas broj jedan destinacija u Teksasu? S više od 12000 mesta za obedovanje i 4,6 miliona stanovnika, ovaj raskošni grad južnjačkog šarma jedinstven je spoj moderne i kaubojske kulture s velikim brojem atrakcija.

Posetite jedan od mnogih muzeja koji se nalaze u istoj četvrti, istražite razvijenu sportsku scenu, otiđite na izlet u Teksaški park konja i okušajte se u jahanju ili se odvažite popeti na vrh Reunion Towera Geo-Dec kako biste doživeli pogled grada od kojeg zastaje dah!

Jedva čekamo da vas ugostimo u svom domu!

Povezani proizvodi