Global Rally 2018: Forever se vraća kući

Neki će reći kako je Global Rally epski zaključak svake godine Foreverovog poslovanja, iako se održava u travnju. Dijele se milijuni dolara u Chairman's bonus čekovima, predstavljaju se novi proizvodi i proglašavaju se top prodaje u pojedinim državama; događaji Global Rallyja su veliko finale osobnog putovanja svakog Foreverovog Poslovnog suradnika i uspjeh još jedne godine provedene u Foreveru.


2018. godina označava snažnih 40 godina u poslovanju i vraćamo se kući kako bi proslavili tu svečanu prigodu!


Od 22. do 30. travnja 2018., kvalificirani za Global Rally imat će priliku iskusiti Dallas u Teksasu i njegove atrakcije koje ge čine posebnim mjestom za Foreverovu obitelj; dom Aloe Vera of America i jedna od tri plantaže aloe, Teksas nije samo savršeno mjesto za proslavu 40. obljetnice već i odlično mjesto za vraćanje Foreverovim korijenima.


Aloe Vera od America u Dallasu je manufakturni ključ cijele naše operacije diljem svijeta. Odavde nadgledamo plantaže u Teksasu i Dominikanskoj republici, postrojenja za preradu u Missionu (Tx), proizvodnju preko 8 milijuna galona Aloe vera gela svake godine, kao i proizvodnju brojnih uspješnih linija proizvoda od aloe vere.


Dakle, čemu se možete nadati ako se kvalificirate za Global Rally sljedeće godine? Osim prilike svjedočenja radnim procesima unutar američkog Forevera, imat ćete priliku proširiti svoje globalno poslovanje, naučiti više o važnosti uloge Foreverove vertikalne integracije i dobit ćete uvid u razlog zašto je upravo Forever najbolja prilika na svijetu.


Uvijek ste željeli znati kako je to raditi u Foreverovom pogonu ili gledati kako se biljka aloe pretvara u gel koji toliko volimo? Ovo je vaša prilika doživjeti sve navedeno i više!


Tražite li novu priliku za povezivanje s Foreverom? Forever Resorts je vlasnik i upravitelj više od 40 jedinstvenih smještajnih odmorišta i posjeda za zabavu diljem Sjedinjenih Američkih Država no Southfork ranč nam je ipak jedan od najdražih! Često nazivan „Najpoznatijim svjetskim rančem“, poslužio je kao lokacija za snimanje poznate serije Dallas. Kvalificirani Poslovni suradnici imat će priliku istražiti ovo uzbudljivo i povijesno Foreverovo imanje tijekom Rallyja.


 


Više o Dallasu


Jeste li znali da je Dallas broj jedan destinacija u Teksasu? S više od 12000 mjesta za objed i 4,6 milijuna stanovnika, ovaj raskošni južnjačkog šarma jedinstven je spoj moderne i kaubojske kulture s velikim brojem atrakcija.


Posjetite jedan od mnogih muzeja koji se nalaze u istoj četvrti, istražite razvijenu sportsku scenu, otiđite na izlet u Teksaški park konja i okušajte se u jahanju ili se odvažite popeti na vrh Reunion Towera Geo-Dec kako biste doživjeli pogled grada od kojeg zastaje dah!


 


Jedva vas čekamo ugostiti u svome domu sljedeće godine!


 

Srodni proizvodi