Ga Ver, Ga Samen

Mensen vragen me regelmatig hoe ik zoveel bereikt heb in mijn leven.
Zoals ik eerder heb gezegd, is er niet één specifiek geheim voor succes, maar eerder vele inspanningen die bij elkaar optellen. Inclusief hard werk en een positieve houding. Eén van mijn belangrijkste strategieën voor succes is iets wat aan kleine kinderen wordt geleerd als “delen”, maar als we ouder worden beter bekend staat als “teamwork”. Als het bij mij aankomt op het nemen van beslissingen of het ontwikkelen van nieuwe ideeën, is het altijd het beste om de support van het team te hebben. Eén van mijn favoriete Afrikaanse gezegdes is: “Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen.”

Teamwork omarmen betekent dat er meer gedacht wordt over wat we doen, meer creatieve opties bedacht zullen worden en de kans op het vinden van de juiste resultaten vele malen groter zal zijn.

Voor bijna veertig jaar heb ik een team van mensen om me heen, mensen die een vitale rol gespeeld hebben in het lange termijn succes van Forever. Van de geweldige mensen hier op het hoofdkantoor in Amerika tot aan de medewerkers op onze kantoren over de hele wereld, én ons Global Leadership Team bestaande uit Forever Business Owners. Niet alleen hebben deze mensen een professionele impact op onze business en op de richting van Forever, maar zij zijn er ook voor me geweest tijdens enkele dalen én pieken in mijn leven.

We kunnen rustig stellen dat vertrouwde en positieve mensen om je heen hebben, je kan helpen om de weg naar succes zoveel waardevoller te maken.

Recentelijk hebben we iemand verloren die zeer dierbaar was voor onze Forever familie, iemand van wie ik weet dat ze dezelfde waardering had voor teamwork als ik. Sinds 2001 heeft Dr. Maria Idigo ons allen geïnspireerd om samen te werken om onze dromen waar te maken.

Maria is, samen met haar man Clement, cruciaal geweest in ons helpen de Afrikaanse markt te laten groeien en zij heeft een positief effect gehad op de levens van vele duizenden Forever Business Owners in heel de wereld. We zijn zo trots op onze “Afrikaanse Koningin” en dankbaar voor haar nalatenschap.


Het vermogen van Maria om de mensen om haar heen te enthousiasmeren, haar medeleven en haar aandeel in het maken van een verschil -in Afrika en in heel de wereld bewijzen dat alles beter gaat wanneer we het samen doen.  

Forever Yours,

Rex Maughan
CEO, Forever Living Products

Gerelateerde Producten