STABILESTE-TI OBIECTIVELE PE CARE LE VEI ATINGE

Primavara este un anotimp perfect pentru a incepe sa te antrenezi. Dar cum iti stabilesti un obiectiv de fitness care sa dea rezultate? Sper ca randurile de mai jos sa te inspire si sa gasesti acolo solutia de care ai nevoie pentru a-ti seta si pentru a atinge obiective cu rezultate indelungate!

Rezultatul exercitiilor depinde de tine si, cu suplimentele potrivite, poti sa-ti atingi obiectivele intr-un mod eficient, simtindu-te mai bine in timpul acestui proces, chiar si in momentele dificile. Nu aleg scurtaturile atunci cand vine vorba de antrenamentul meu si acelasi lucru este valabil si pentru suplimentele pe care le consum. ARGI+ este unul dintre preferatele mele, la fel si Forever Pro X2, pe care il folosesc ca gustare si pentru un plus de calorii atunci cand am nevoie o sursa suplimentara de energie. Cel mai bun pont pe care ti-l pot da pentru a-ti atinge obiectivul de fitness este, in primul rand, sa stii ce iti doresti si de ce. Apoi, sa iti planifici cum sa il atingi.

Stabileste-ti obiective intermediare, mai mici si mai mari, si ofera-ti recompense care sa te motiveze si sa te ajute sa-ti urmaresti obiectivul final. Poti incepe rasplatindu-ti efortul cu 30 de minute petrecute la televizor in fiecare saptamana sau un desert intr-o zi din saptamana. Orice ar fi, noteaza-l si munceste pentru el. Antrenamentul va varia in functie de obiectivul setat. Daca ti-ai propus sa participi intr-o cursa cu un anumit obiectiv de timp, ai un scop masurabil si cu un termen fix. Pregateste-te fizic si mental pentru oboseala si durerile pe care le poti experimenta in timpul cursei. Include aceste elemente in planificarea antrenamentului pentru a le avea in vedere.

Daca telul tau este sa pierzi din greutate si sa fii mai sanatos, trebuie sa iti schimbi stilul de viata. E bine sa te gandesti ce masuri sunt necesare pentru o astfel de transformare si ce impact va avea asupra ta. Noteaza-ti lucrurile pe care nu ai reusit sa le realizezi in trecut, dar pe care ti le-ai dorit intotdeauna, cum ar fi sa alergi la un semimaraton sau sa inveti sa mergi cu bicicleta. Dupa ce iti atingi obiectivul de fitness, tinteste catre un altul de pe lista.

Determinarea mentala este importanta atunci cand iti setezi obiectivul. Trebuie sa fii pregatit pentru reactiile pe care le vei avea si sa te simti confortabil cu rezultatele pe care le vei obtine. Te vei simti mai bine si vei fi mandru de realizarile tale. Si nu uita: obiectivul, oricare ar fi, este mereu despre dezvoltare personala si despre a deveni o varianta mai buna a propriei persoane.

Nick Soderblom, Suedia
Sporturi extreme
Echipa globala F.I.T.

Related Products