HOE U HAALBARE DOELEN STELT

Elk seizoen is een goed seizoen om met uw training te starten. Maar hoe stelt u fitness doelen op die werken en haalbaar zijn? Ik hoop u te inspireren en de tools in handen te geven die u hiervoor nodig heeft.


Maak een planning
Het resultaat van uw training ligt in uw handen en met de juiste voedingssupplementen kunt u deze doelen efficiënter bereiken terwijl u zich, ook tijdens de moeilijkste dagen, steeds beter zult voelen. Ik maak het mezelf niet makkelijk als ik train. De voedingssupplementen ARGI+ en Forever Pro X2 zijn mijn favorieten wanneer ik tijdens mijn training snel energie nodig heb om door te gaan.


De beste tip die ik u kan geven om uw fitnessdoelen te bereiken is om vooral te weten wat u wilt en waarom.


Vervolgens stelt u een plan op waarin staat hoe u dit gaat bereiken. Werk met grote en kleine overwinningen en beloon uzelf met dingen die uw vastberadenheid versterken en helpen uw einddoelen te bereiken. Beloon uzelf bijvoorbeeld één keer per week met een toetje. Wat het ook mag zijn, schrijf het op en werk er naar toe.


Uw voorbereidingen hangen af van het doel dat u heeft gesteld. Als u bijvoorbeeld een wedstrijd in een bepaalde tijd uit wilt lopen heeft u een duidelijk en meetbaar doel met een deadline. Bereid uzelf fysiek en mentaal voor op de vermoeidheid en pijn die u kunt ervaren tijdens zo’n wedstrijd. Voeg deze aanvullende effecten van uw doelen toe aan uw trainingsschema om erover te mediteren en na te denken. Als het uw doel is om af te vallen, maakt u een verandering in uw levensstijl. U moet bijvoorbeeld bedenken wat ervoor nodig is om uw doel te bereiken, wie u bent als uw doel is bereikt en hoe u deze verandering wilt voortzetten.

Bucketlist
Maak een lijst waar u dingen opschrijft die u in het verleden nooit heeft gedaan maar wel had willen doen, zoals het rennen van een halve marathon of het fietsen van een bergtocht.


Zodra uw fitnessdoelen zijn bereikt kiest u een doel van deze lijst. Het mentale aspect van het uitvoeren van de activiteiten op de lijst is belangrijker dan wanneer u dit doel precies heeft gesteld. Voel u gerust met de positieve resultaten die op u wachten. U zult zich beter gaan voelen en trots zijn op wat u heeft bereikt.


Wat het doel ook is, in de kern gaat het altijd om uw persoonlijke ontwikkeling en om een betere versie van uzelf te worden.

Nick Söderblom – Zweden
Extreme Sports Global F.I.T. Team

Gerelateerde Producten