Gaan voor Goud

Heeft u ooit van de filosofie “Olympisme” gehoord? Voortgekomen uit de Olympische organisatie, is Olympisme een ”levensfilosofie die de kwaliteiten van lichaam, wilskracht en geest verheft en met elkaar combineert. Door sport te vermengen met cultuur en educatie, stimuleert Olympisme een manier van leven die gebaseerd is op plezier in inspanning, de educatieve waarde van goed voorbeeld doet goed volgen en respect voor universele ethische principes.”


Er zijn drie waarden die duidelijk worden uitgedragen door deelnemers van de Olympische Spelen die gebaseerd zijn op deze levensfilosofie:


  • Het streven naar excellentie
  • Het hebben van respect voor elkaar
  • Het vieren van competitie


Tijdens de Olympische Spelen komt de wereld samen om tegen elkaar te strijden, om zich helemaal te geven, om iemands maximale inspanning in te kunnen zetten tegen iemand anders zijn maximale inspanning met de sterke wil om te winnen. Zodra het Olympisch vuur is gedoofd, nieuwe records zijn gevestigd en vriendschappen zijn verstevigd, gaan we richting huis om te beginnen met het harde voorbereidende werk om de volgende keer weer tegen elkaar te strijden.


Vergelijkbaar is dat wij, als internationale ondernemers, de waarden moeten bezitten die sport aanmoedigt; teamwork, doorzettingsvermogen, toewijding en compassie. Terwijl we de Olympische Spelen maar één keer per twee jaar meemaken, werken we zelf elke dag om deze waarden in leven te houden. Met Forever gaat het niet alleen om het kwalificeren voor Eagle Manager of het ontvangen van een Chairman’s Bonus cheque. Het gaat om de reis naar wie we zijn als Forever Business Owners en het verbeteren van de levens van alle mensen op de wereld. We smeden vriendschappen, streven naar excellentie en we laten vooral respect en zorg voor het bedrijf, de producten en onze collega FBO’s zien door onze daden en steun.


Het zijn van een Olympisch atleet heeft misschien nooit op mijn lijst van prestaties gestaan, maar FBO zijn wél. Ik ben er trots op dat FBO’s over de hele wereld dezelfde principes koesteren als ik. Net zoals de atleten waar we naar opkijken, trainen wij elke dag voor de gebeurtenissen die invloed hebben op onze business en ons leven. We leren juist van falen, ervaren plezier in het harde werk dat nodig is om de top te bereiken en zoeken erkenning wanneer we goud hebben bereikt. Uw “gouden medaille” is iets dat u overal waar u gaat kunt dragen: uw Smile en uw Forever pin.


Forever Yours,


Rex Maughan


CEO

Gerelateerde Producten