Устремени към златото

Чували ли сте за понятието олимпизъм? Формулиран от ръководството на олимпийското движение, той представлява „житейска философия, възхваляваща и обединяваща в едно балансирано цяло качествата на тялото, волята и ума. Олимпизмът съчетава спорта с културата и просветата, за да създаде начин на живот, стъпил върху радостта от усилията, образователната стойност на добрия пример и уважението към универсалните основополагащи морални принципи.“ 


На Олимпийските игри спортистите демонстрират три ценности, произлизащи от тази философия.


  1. Стремеж към съвършенство
  2. Засвидетелстване на уважение
  3. Радост от надпреварата

Целият свят се събира, за да се съревновава помежду си, да даде всичко от себе си, всеки да изправи най-доброто, на което е способен, срещу най-доброто, на което е способен другият, и да се постарае да спечели. После, когато пламъкът угасне, рекордите са поставени, приятелствата – затвърдени, участниците се отправят към дома, за да започнат отново трудната подготовка за следващото състезание.


По подобен начин ние, като глобални предприемачи, трябва да притежаваме ценностите, които спортът поощрява – умение за работа в екип, упоритост, всеотдайност и съпричастност. И макар олимпиадите да ни радват само по веднъж на две години, ние работим всеки ден, за да поддържаме тези ценности живи. Във Форевър това не означава само да се квалифицираш за Мениджър „Орел“ или да получиш чек от програма Президентски бонус. А е свързано и със самото пътешествие, превръщащо ни в хората, които сме като собственици на Форевър бизнес – хората, подобряващи живота на мнозина по света. Създаваме приятелства, стремим се към съвършенство и несъмнено чрез действията и подкрепата си засвидетелстваме уважение и внимание към компанията, продуктите и останалите собственици на Форевър бизнес.


Да съм олимпиец може и никога да не е било в списъка ми с постижения, но да съм собственик на Форевър бизнес е. Гордея се с това, защото знам, че собствениците на Форевър бизнес по света поддържат същите принципи като мен. Точно като спортистите, чийто пример следваме, ние също се подготвяме всеки ден за събитията, от които бизнесът и животът ни зависят. Учим се от провалите, изпитваме удоволствие от усърдната работа, необходима за изкачване на върха и търсим признание, когато сме заслужили златото. Нашия златен медал можете да носите навсякъде – усмивката и вашата Форевър значка.


Завинаги ваш, 
Рекс Моън


Главен изпълнителен директор на ФЛП

Свързани продукти